@Hypno Toad: Joj, paličnjaci izgledaju zanimljivo, to moram priznat, ali meni su SVI kukci (ili gotovo svi) odvratni - fuj! Kukce ne mogu smislit, nikakve, a pogotovo velike kukce. Nije mi jasno ZAŠTO bi netko držao doma one velike madagaskarske siktajuće žohare, pa jesu li ti ljudi normalni?! A ima takvih koji to drže. Mislim, još kužim da su paličnjaci nekom fora, ali žohar za boga miloga - da ti pobjegne par njih iz terarija, pa da ti se u cijeloj kući nakote žohari, stvarno nije fora.
Ja imam jednog divnog kunića i nabavila bih mu društvo (ali kad ga kastriram). Neka zekica bi mu dobro došla da mu ne bude dosadno kad ostane sam.

Kunići su divna stvorenja!

Prije nego što sam ga udomila, nisam znala ništa o kunićima, ali sam skužila kako većina ljudi misli da su to glupe životinje (i općenito svi ti glodavci). Oni su, naprotiv, vrlo inteligentni i zanimljivi, uz njih nikad nije dosadno. Ovaj moj je toliko velika maza, za nepovjerovat - ja sam mislila da su samo mačke te koje te žicaju da ih maziš - al moj zeko bi se stalno mazio i uživa u tome. Nije strašljiv (svaki zec se cima na zvukove al ima onih koju su ful strašljivi), malo je postao i bahat u zadnje vrijeme (u pubertetu je), ali stvarno je zeko kojeg bi svatko poželio. Nisam mu nikad ni trebala govoriti čemu služi wc, čim sam stavila u kavez skužio je, i tamo obavlja nuždu. Isto tako uopće ne grize namještaj, nije mu to nikad ni palo na pamet. Užasno voli žicat bilo kakvu hranu (malo se udebljao, stalno neš jede

), a najviše od svega voli banane.

I jako je veseo i razigran, i smješan ponekad. I presladak. Eto, samo dajem inspiraciju, ako netko razmišlja o kuniću, a ne zna ništa o njima...