Camping party

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
najs
rank1
rank1

Re: Camping party na proljeće

Post Postao/la najs »

onda sam za :) a i sam živim pokraj šume tako da znam kako je lijepo u 4 mjesecu :) milina
Gorda
rank9
rank9
Has thanked: 86 times
Been thanked: 91 time

Post Postao/la Gorda »

Veseli me broj interesa...vec sad... :thumbsup:
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Perun
rank8
rank8
Has thanked: 144 times
Been thanked: 51 time

Post Postao/la Perun »

Bravo stari, svaka čast na ideji i izvedbi. Malo mi je daleko, ali ako izmajmuniram neku lovu stižem. Baš mi se putuje.
Imam samo jedan prijedlog: Nemoj objavit lokaciju na netu, nego šalji po mejlovima. Sigurnost iznad svega...
Pandur i novinar u kolaboraciji mogu svakojakih sranja skopiliti.
Ko prije umre duže je vječan
Devil'sChase
Moderator
Moderator
Has thanked: 316 times
Been thanked: 206 times

Post Postao/la Devil'sChase »

Ako tako ces radit, onda sigurno ne mejlovima, jer mejlovi su presretani jako lagano... Premda nitko nece ic presretat nase mejlove zbog dogovora kampiranja, pogotovo u Rh, al zato imas PM Najlakse i najednostavnije, za lokaciju :)
Gorda
rank9
rank9

Post Postao/la Gorda »

Moj neki plan bi bio skupit ljude koji su definitivno za, pa kad se vidi tocan broj, lako na PM posaljem detalje...

A sto se para tice, uvijek se moze nekako skemijati neki prijevoz, nesto se izmisli...nije to tako skup izlet... Nepuna 3 dana u prirodi, jedino sto se treba opremiti hranom, pićem i potrepstinama...a ako bas nekome i zapne s necim, uvijek smo tu za uskocit. Hrana, piće, odjeća, i da ne nabrajam, se uvijek naveliko dijeli na takvim okupljanjima, bar tako stoji neki nas obicaj.

Odredit cemo po dogovoru neki datum, okvirno, pa se ljudi do tad "prijave" da bi dosli...njima idu detaljniji podaci i to je to. Nadjemo se, recimo, u gradu i laganini gore...tko kasni, lako se dodje po njega... :ymparty:
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Varanasi Flower
rank1
rank1

Post Postao/la Varanasi Flower »

oooooo da!!! super ideja!!! :cheesy:
Perun
rank8
rank8
Has thanked: 144 times
Been thanked: 51 time

Post Postao/la Perun »

pod "ako se skupi lova" nisam mislio na ostanak, nego na dolazak. Iz St, do tamo nekih 350 km x 10 litara na sto km, plus još nazad. A štedim za himalaju! Tako ako skuham jednog od dvojice prika da me odveze, eto me.
Ko prije umre duže je vječan
Gorda
rank9
rank9

Post Postao/la Gorda »

onda se samo nadam da ces nesto smisliti... :mushh:
mr. gljiva
rank11
rank11
Has thanked: 37 times
Been thanked: 97 times

Post Postao/la mr. gljiva »

sretno vam dalje sa organizacijom i nek se sve posloži kak treba! :) :thumbsup:
inače sam bolje upoznat baš sa zapadnom slavonijom, potez lipik-pakrac-(prekopakra)-badljevina-sirač, predivan kraj i predivne šume samo bih napomenuo (ukoliko se odlučite za nekakvo solo istraživanje u široj okolici) strogo se držati uputa domaćina kuda se kretati...zlu netrebalo nekaka zaostala eksplozivna naprava je uvijek prisutna realnost na tom području, nažalost :ohnoo:
ne želim reći da ćete kampirat nasred minskog polja,ali po meni opreza nikad previše :hexer:
gg
skuliran do jajc :thumbsup:
Gorda
rank9
rank9

Post Postao/la Gorda »

Ja garantiram za ovo područje da je potpuno sigurno, a i desecima kilometara oko toga...tako da tu nema brige. (a može potvrditi i karta) ;)

Dijelovi na koje misliš nisu na ovom dijelu psunja, ali se slažem da opreza nikad dosta, pa za takve ekspedicije ipak treba pitati prije nego se ide.

Ovdje ako netko i nagazi na nešto, to će biti gljiva...ima i "divljih" psilocybe plodova, u to sam uvjeren 99%... :psy :cheesy: @-)
Odgovori