Super što si podijelio iskustva razne kombinacije sa harmalom. Znao sam za njenu divnu sposobnost indukcije i "boostanja" iskustva na raznim psihodelicima, iako još ne probao i iskusio. Rekao bi čak da je neznatnija više nego podcijenjena u mom slučaju, jer vjerujem da iskustvo ne ostavlja neizmjenjenime prilikom konzumiranja sa nečime. Iz vlastitog sam iskustva primjetio da više osoba nije čulo za biljku, a nijednog da ju je probajući neistaknuo.
Ovo što kažeš da dugoročno smanjuje toleranciju, moguće da je to više individualnog karaktera s obzirom da je iskustvo uvijek supstanca/e+ti, a u svako novo sljedeće iskustvo unosiš sebe+novostečeno prijašnje iskustvo i znanje pa se lakše otvaraš, te si više svoj, dok se na kraju uz veoma male doze lakše svojevoljno otvoriš. A dobro, može biti i skroz obrnuto, veoma individualno i možda sam krivo pohvatao, ali mislim kako je tolerancija kod psihodelika veoma relativna ako nije u kraćem periodu.
Čuo sam i čitao sličnosti za neke od ovih karakteristika što si naveo kao obilježje harmale, iako sam se poistovjetio sa nekim opisanim iskustvima i doživljajima koje sam imao na solo psihodelicima (ali opet teško dočarati ovako preko slova na što si točno mislio), tako da mislim kako za mene individualnost igra veliku ulogu u navedenome, ali je svakako drugačije ovo što kažeš za početno kraće djelovanje, dublju introspekciju, te kretanje.
Oprosti, ali da li ti je mučnina pratila cijelo iskustvo, javljala se u navratima ili nešto dr.? Mislim, nije da ti se javljala samo u početku uzdizanja iskustva pa prestala? Dobro, vjerujem i slažem se kako to zavisi od količine i samog trenutnog stanja organizma, ali mislim kako je pojava mučnine veoma bitna zbog zaostalih i nakupljenih tvari u organizmu, kao i kod aye, unutrašnja fizička sanacija vlastitog hrama, organizma.