Evo da Vam ja ispricam moje dozivljaje,oprostite na upadanju u ove stare teme,jer kad ste stvorili forum ja sam klatila po svijetu i nisam imala vremena za tipkanja.
Moja prva prasica je bila s 13.god.,i od tada sam pusikala jedno 7.god ispocetka nije to bilo svaki dan,pa u srednjoj skoli je pocelo svaki dan,bila sam pasivna,i kad je pocela era u mom zivotu konzumiranja svega,moja draga mama je znala da pusikam i jednom prilikom je rekla da jedva ceka da mi to sve dosadi,izgleda da mame jako dobro znaju svoju djecu ili je mozda bila vidovita pa je znala da ce mi dosadit.Uglavnom mojoj pasivnosti nije bilo kraja,jednog dana nadem se s ekipicom zapalit nasi uobicajeni rituali,kako sam je motala neznam zasto i neznam kako je pala odluka da necu vise pusit.Smotam je i dam dalje a moji ludaci stoje i gledaju me s cudenjem i ono koji mi je k...bila sam jedna od onih koji se probude ujutro i prvo zapale pa onda idu obavljat sve sta treba...Unatrag godinu dana mi je pocela prasica radit pritisak,nisam bila opustena ko prije,mozak mi je bio pun kojekakvih stvari,umjesto da me opusti,samo mi je ubrzala procese razmisljanja,pocela mi je stvarat lose osjecaje.I dalje sam nastavila pusikat jer sam mislila da je prolazno,ali nije proslo do tog dana kad sam odustala.
Onda je poceo bolestan osjecaj,prestala sam s svime na neko vrijeme,moja pasivnost se pretvorila u hiperaktivnost i jako mi se svidio taj osjecaj,nema vise zatupljenosti,jednostavno sam zivnula,s povremenim tu i tamo konzumacijama shita i dobrih stvari,i eto zadnjih 3.god. nisam nista konzumirala,cak pokusavam prestat i cigarete pusit,alkohol nista,secere sam izbacila odavno,mesa se nemogu rijesit jer je jednostavno zapisano u mojim mesozderskim genima,kruh,tjesteninu,rizu i to sam izbacila...od svega sta sam bila prije pomalo se gubi trag i ostaje u sjecanju moje nekakvo odrastanje uz ruzne i lijepa sijecanja

Ima samo jedna stvar danas koju bi uzela bez problema i to mom buducem puzu nemoze biti jasno a to su psihodelici

Neznam mozda je stvar prestajanja pusikanja u tom nekakvom odrastanju,prerastanju ili sta,evo cak je i puz prestao uz mene pusikat

Izmakao sam mu stolicu. Nije pao - ostao je da visi!