Kako su meni ljudi smijesni uzas, strava, smijeh
Znaci svi tu vec kolko tolko valjda shvacaju da realnost ova nije realnost, svi su vecinom probali nekakve psihodelike il nesto tako da im su im se jednom u zivotu misljenje i percepcija promijenili. I skuzili su tada da svijet nije takav kakav ga vide. No i dalje tu stoje oni nakon svega toga, zivjeci po pravilima svijeta za koji znaju da je lazan.
I sad dode nekakav Dejvid Icke i veli da je mjesec neznam umjetni,šuplji(il šta je vec reko) i dode naravno netko i smije se i veli to netreba komentirat, pa dode drugi da je zakonom fizike dokazano da nije suplji i da tu nema misterija. A tko je bio na mjesecu i uvjerio se da nije suplji,umjetni??? Pretpostavljam nitko. Tako da nemrete znati sto je mjesec. Mozete samo pretpostavljati. Ja ne tvrdim da je suplji,umjetni isto ne tvrdim da je! jer nisam provjerio. A to što se vi slušate znanstvenike koji neš vele i to vam je sveta riječ jer oni su "znanost", to što ko klinci ste oblikovali svijet svoj di vam svi tupe nekakvu realnost, među tome da mjesec je mjesec, to je najveci problem.... Predrasude su zlo, nemres ici nigdje sa predeasudama. Jer moze nekakav dejvid icke reci da su zvijezde nacinjene od coca-cole, i ja nemogu potvrditi da je to istina, ali ni nemogu da nije... Jer sve u ovom svijetu je iluzija i sve što misliš da je tako najvjerojatnije je da je suprotno, ama baš sve, pa i za najlošije stvari koje misliš da su bile, možda nikad nisu bile loše.