Panaeolus Cyanescens uzgoj
-
Avicularia
Panaeolus Cyanescens uzgoj
Zanima me kakva su vaša iskustva s uzgojem ove vrste. Da li je itko probao, uspio dobiti kvalitetnu gljivu?

- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
Re: Panaeolus Cyanescens uzgoj
mislim da je nas Zaba eksperimentirao, i nesto pisao o tome, ali nisam sigurna. trenutno radi preko ljeta pa ga nema na forumu, ocekujemo ga u 9 mj, pa ce ti odgovoriti ako netko to ne napravi prije njega. pretrazi forum, mozda nades info vise (ako nisi) 
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
Avicularia
tu i tamo ih netko samo spomene u postovima. Našao sam jedino tvoj zaključani topic sa prevodom kako se uzgajaju i to je ok al mene zanima nešto više... recimo da li je stvarno toliki problem sa CO2 i abortusima...da li ono suho gnojivo smrdi ako se uzgaja u sobi itd. Nabavio sam spore pa se informiram 
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
da, zaba je napominjao da su malo zeznute upravo zbog toga, puno osjetljivije nego psilocibe, sto znaci da ces se morat malo vise potruditi da im stvoris optimalne uvjete za njih. ali se isto tako sjecam da je hvalio djelovanje
vrijedi se potrudit....
Koliko znam, dobro pripremljeno suho gnojivo ne bi trebalo smrditi...
Koliko znam, dobro pripremljeno suho gnojivo ne bi trebalo smrditi...
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
ne znam dal si spazio ovu temicu, o uzgoju na konjskom izmetu... mislim da ima odgovore na neka tvoja pitanja
-
Avicularia
Ja sam u centru metropole pa mi je fkt bed nabavit konjski drek. Jos suh.....Morat cu jednostavno trazit alternativu 
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Eto me nazad!!
Da, stvarno su jako zeznute. Padne vlažnost ispod 80%, sve mrtve. Pošpricaš ih direktno, sve mrtve. Nemaš dovoljno rupa za zrak i ne luftaš min 5 puta dnevno, opet sve mrtve.
Ali da, djelovanje je definitivno vrijedno truda!
Konjski drek uopće ne smrdi kad je ispran i suh, i na žalost ne postoji alternativa. Možda jedino ono kravlje govno u vrećama šta zna bit po vrtnim centrima, al onda uvijek pomiješan sa slamom.
Da, stvarno su jako zeznute. Padne vlažnost ispod 80%, sve mrtve. Pošpricaš ih direktno, sve mrtve. Nemaš dovoljno rupa za zrak i ne luftaš min 5 puta dnevno, opet sve mrtve.
Ali da, djelovanje je definitivno vrijedno truda!
Konjski drek uopće ne smrdi kad je ispran i suh, i na žalost ne postoji alternativa. Možda jedino ono kravlje govno u vrećama šta zna bit po vrtnim centrima, al onda uvijek pomiješan sa slamom.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- DarthSquirrel
- rank1

- Been thanked: 1 time
Imam jedno pitanje, posto sam iz Srbije i citao sam ovdasnji zakon o psihoaktivnim supstancama u kome pise da je zabranjeno gajenje svih vrsta iz roda Psilocybe, da li to znaci da konkretno ova vrsta Panaeolus Cyanescens nije ilegalna za uzgoj?