Festival je stvarno bio odlican sto se tice glazbe i vibe-a. Glazba vrlo raznolika, manje goe nego prosle godine za moj ukus ali treba i druge stvari pustat. Dark noc, forest noc, progresiva po danu, cak i suomi zadnju noc
Organizacijski imam par zamjerki, a najveca je sigurno prodavanje magle pod "6 day festival" shemi. Jebote fest toboze pocinje 15.8., a muzika pocne tocno u ponoc dakle prakticki 16., i onda prvo jutro zavrsi vec oko 7 ili kad vec, umjesto da ide dalje do uobicajenih 16-18h. Pred kraj isto, ako je zadnji dan festivala 20., zasto onda vec 19. chill zavrsava, a 20. u pola 10 ujutro zavrsava sva muzika, dakle gotovo je. Mogli su ili nac jos nekoliko izvođaca i popunit to kak se spada, da bar prvi dan pocne u 8 navecer i da zadnji dan traje do popodne i da chill ne ugase predzadnji dan, ili su mogli bit posteni i reci da fest traje cetiri i pol dana kolko stvarno i traje, a ne prodavat tu neke trgovacke fore tipa manje cemo potrosit na honorare a reklamirat cemo da je fest duzi
Druge manje vazne boljke su fijasko s tusevima sto su ponovili od prosle godine. Ako imate 20 tuseva i za vise od pola nemozete tretirat otpadne vode onda ste to trebali skuzit prije samog festivala. Jedan dan popodne su tusevi crknuli skorz i morao sam se vucarat oko ograde da uđem tamo di je cijelo postrojenje za tuševe i ponovno upalit agregat koji pokrece pumpu koji je crko da si ljudi mogu isprat sapun sa sebe, s time da je agregat opet crko 10 minuta poslije i naknadno se vise nije dao upalit, ja se na kraju nisam ni istusirao, a cijelo vrijeme nikog iz organizacije nigdje u blizini. Nekako sumnjam da bi ljudi puni sapuna trebali hodat pol kilometra do info pulta da traze pomoc.
Ljudi koji rade na hrani na glavnom šanku su uzasno spori (i iza puše i pricaju na mobitele dok 30 ljudi ceka) i ne narucuju po nikakvom redoslijedu nego uzimaju narudzbe od ljudi koji su tek dosli a ignoriraju one koji cekaju vec 20 minuta.
Crossover se opet uzasno cuo u kampu, bas je lijepo probuditi se na zvukove terrorcore-a u 5 ujutro.
I zadnje, ako na tablama don't play with fire pise there are enough campfires on the festival area to get warm, onda bi trebalo biti vise od jedne male vatrice na chillu.
Doduse sve ove stvari koje su me zasmetale mi nista bitno ne umanjuju cijelo iskustvo ovogodisnjeg Lost Theoryja koje je bilo odlicno i totalno sam u aklimatizacijskoj depri danas.
Murju nisam uopce vidio al frend je vidio Defendera od mup-a jedan dan. Inace se moglo pusit u kampu i na flooru bez beda, makar nebi bas palio po glavnoj cesti koja ide po festivalu i kampu. Mi smo pusili pred redarom kod chilla prvi dan bez beda.
Furao sam the majka majicu 18. (petak) ujutro/popodne na psy flooru ak se ne varam, al ne vidjeh ikog s istom na cijelom festu.
Meni je bed jer sam propustio cijelu forest noc kad su svirali Makadam i ostali jer sam pojeo neku majonezu koja se vjerojatno pokvarila i proveo sam noc grceci se u bolovima u satoru. Srecom trovanje nije bilo jako tako da sam drugi dan vec bio uglavnom ok, da je bilo gore moglo mi je sjebat cijeli fest.
Imam jako malo fotki i skoro sve su sa psy floora, nemam nis sa chilla. Bit ce video kasnije kad ga editam i konvertiram.
Goa Beach u Posedarju

ovak to izgleda po danu

Lost Theory nesto prije pocetka