e ja u biti neznam sta da ti kazem, to je i mene malo zacudilo pri proslom grow-u, mislio sam u biti da thai ne valjaju, ali kao sto si i sam najvjerovatnije vec procitao - strejn nema veze, sta se meni u biti desilo, ta dva puta sta sam ih uzeo i sta nisu radile kako treba ustvari nisu bili "time and settings" uskladjeni, opustio sam se tek kad su mi dragi prijatelji rekli da su ludnica i tako sam i ja ovih dana pogodio "time and settings" i oprale su me kao nikad do sad......
cudna su to bica - to je sve sta mogu reci, uvijek kad nesto ocekujes bude drugacije, ja sam se naucio da ne treba nista ocekivati i treba biti spreman na sve
naravno da ima masu razloga za njihovu potenciju, kolicinu, itd. ali ako u biti se drzis par tih zlatnih pravila mislim da ne mozes ici ispod one neke granice koja je za moje pojmove sasvim dovoljna....
sta se tice nacina uzgoja - meni su bile jace na kejkovima nego na razi,a sta se tice susenja, ako nisu bile izlagane pre velikim temperaturama i direktno na suncu ili sta ti ja znam - trebalo bi i to biti OK, moje mišljenje je da u biti kad ti izrastu i kad ih osusis sve po nekim +/- pravilima da sve zavisi o tebi, kako se osjecas, jesi jeo, jesi pio, jesi umoran, jesi u dobrom drustvu, itd., itd., itd............
to je ono misticno u njima sta ja ne mogu razumijeti i sta im daje tu neku drugaciju ljepotu.....