Predložite dobar Film :)
- Mary Jane.
- rank9

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 39 times
Re: Predložite dobar Film :)
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- Ninti
- Moderator

- Has thanked: 510 times
- Been thanked: 409 times
Oldboy 2003. južnokorejski triler koji me malo podsjeća na Shutter island, ima i dobru ocjenu na imdb ak to neš znači
[media]link[/media]
[media]link[/media]
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Gledao bas preksinoc, dobar film na skali od 1 do 10, 6.5 moze da bude po mom ukusu..
Ninti je napisao/la:Oldboy 2003. južnokorejski triler koji me malo podsjeća na Shutter island, ima i dobru ocjenu na imdb ak to neš znači![]()
Shvatio sam da ta ocena na IMDB nema nikakvo znacenje, jer glupi Amerikanci i njihov ukus....
EEeeeee kad je njima ZOMBILEND jedan od najbolje ocenjenih filmova!
Alo de je mozak.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Ninti
- Moderator

- Has thanked: 510 times
- Been thanked: 409 times
umm.. da slažem se, zato sam stavila gospodina zabrinutog
jer se pitam koliko su te ocijene mjerodavne.. nažalost nemam neke druge reference osim tog imdb, a gle zna se i zalomit neki dobro ocijenjen film i da je stvarno dobar. Ovaj me zainteresiro jer nije holivudski iako je južna korea prodala dušu americi pa ko da je holivudski 
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
- sometimes
- rank13

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 85 times
mene oldboy nije nista posebno odusevio, onako psiho film, a posto se o ukusima ne raspravlja samo kazem da MENI nije dobar, sta ne znaci da ostalima nece biti....
da li je netko gledao novi uradak irvine welsh-a (trainspoting) zove se ecstasy, ali ne onaj stari ecstasy, ovo je novi film i trebao je izaci ovih dana...., mene ustvari zanima gdje ga ima za skinut jer ja ga nigdje ne nalazim....
prica je slicna kao i u treinspotingu samo sta ovdje nisu ljudi koje vole dop vec ljudi koji vole PAAAAAAARTYYYYYYY......i naravno dizalice, evo trejler:
[media]link[/media]
da li je netko gledao novi uradak irvine welsh-a (trainspoting) zove se ecstasy, ali ne onaj stari ecstasy, ovo je novi film i trebao je izaci ovih dana...., mene ustvari zanima gdje ga ima za skinut jer ja ga nigdje ne nalazim....
prica je slicna kao i u treinspotingu samo sta ovdje nisu ljudi koje vole dop vec ljudi koji vole PAAAAAAARTYYYYYYY......i naravno dizalice, evo trejler:
[media]link[/media]
....it didn't make any sense.....
- Kimera
- rank4

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 18 times
[media]link[/media]
Evo i trailer drugog dijela filma svi sveci, ma da mi je prvi bio bolji.
[media]link[/media]
Evo još jedan film
[media]link[/media]
Evo i trailer drugog dijela filma svi sveci, ma da mi je prvi bio bolji.
[media]link[/media]
Evo još jedan film
[media]link[/media]
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
taman da ću predložiti The Boondock Saints (1999), i evo tebe prije mene
planiram ga danas pogledat izgleda po trejleru neka spaljevina!
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Najbolji film na svetu jedan u mojih top deset. Stvarnot vredi pogledati. Ali DA, prvi deo mi je sto puta bolji od drugog. JahRed je napisao/la:taman da ću predložiti The Boondock Saints (1999), i evo tebe prije meneplaniram ga danas pogledat izgleda po trejleru neka spaljevina!
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Kimera
- rank4

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 18 times
He he, nešto slično kao onaj post za kamenjar.Red je napisao/la:taman da ću predložiti The Boondock Saints (1999), i evo tebe prije meneplaniram ga danas pogledat izgleda po trejleru neka spaljevina!
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
Saints su bili baš dobri, nasmijala sam se i zabavila, ali moram napomenuti da bez Willema Dafoea ne bi bio film toliko zabavan. On u ulozi gej fbi agenta je nešto najbolje ikada
The Pirates Band of Misfits (2012) novi crtić, zabavna i duhovit, ali moram napomenuti da ima malo poseban smisao za humor pa nemojte očekivati diznijeve njonjaste fore
[media]link[/media]
The Pirates Band of Misfits (2012) novi crtić, zabavna i duhovit, ali moram napomenuti da ima malo poseban smisao za humor pa nemojte očekivati diznijeve njonjaste fore
[media]link[/media]
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙