Salvia Divinorum Uzgoj

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
Odgovori
blinky
rank1
rank1

Re: Salvia Divinorum Uzgoj

Post Postao/la blinky »

Drugari usao sam u krug dobitnika nagrade (Salvia 10X), pa vam javljam kako je proslo. Inace covek je ok, odgovorio mi je u najkracem roku, javljam vam kako je proslo... ccc [cistim BONG :) ]
blinky
rank1
rank1

Post Postao/la blinky »

Extract je stigao, danas, probam i javljam kako je proslo, pa konacno da i ljudi iz SRB imaju svoje resenje za Zalfiju ;).
blinky
rank1
rank1

Post Postao/la blinky »

Da se pohvalim salvia je prava, mozda cak i malo vise prava ;) ... Kvalitet je extra, pa da vam se pohvalim da sam i ja uso u svet 'druge' percepcije... Nisam mogao da verujem... Jos nisam ispustio prvi dim extracta 10x, pocela je da me odvaljuje... Bio sam sa mojom boljom polovinom u sobi, i odjednom smo mi na pucini na nekom okeanu, nocu, znaci, mora ja, ona, splav i sve crno oko nas... Pokusavam da je dozovem ali bezuspesno.... neznam da pricam, ne mogu da je pipnem i ne znam dal postojim.... itd... mozda se i ne secam ili ne razumem sve...
poenta je, da ljudi iz Srb mogu da je narucuju od http://www.eee-bay.com jer je lik bio korektan, odgvorio mi je na svaki mail u najbrzem roku, i sto je najbitnije nije prevarant, a extract, RADI.... ;).... a i nece biti ovo moj zadnji put... ako neko iz SRB zeli nasu malu psycho zalfiju, gore link i srecno putovanje... pozzzz :psy
Rastaman11
rank1
rank1
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post Postao/la Rastaman11 »

Stigao mi je tester paket,kolicinski oko 0,5 g.Iskustvo neverovatno.Nas 4-tvoro se obeznanilo.Koliko sam shvatio ekstrakt je x10 sto mu dodje kao skoro najslabije. Ja se slabo cega secam samo znam da je bilo ovo =)) i ovo :cheesy: .Prvom prilikom uzimamo jos. Ortak se utripovao da je usao u rupu kao alisa u zemlji cuda a drugi da je u crtanom filmu koji je bio na televiziji.Ja znam samo da sam im se valjao od smeha. Sve pohvale...
Morpheus
rank6
rank6
Has thanked: 4 times
Been thanked: 18 times

Post Postao/la Morpheus »

Meni se samo ne svidja da ostavljam licne podatke na sajtu, inace bih i ja u Zemlju cuda :))
KonanVarvarin
rank1
rank1

Post Postao/la KonanVarvarin »

Pozdrav svima! Nov sam i zeleo bih da probam Salviu. Mada se slabo razumem. Treba mi savet sto se tice narucivanja, odakle mogu da narucim i sta da odaberem? Inace, da li je neko uzgajao i da li ima iskustva?
Inace, iz Srbije sam, ukoliko je to vazno. :)

Pozdrav!
Rastaman11
rank1
rank1

KonanVarvarin je napisao/la:Pozdrav svima! Nov sam i zeleo bih da probam Salviu. Mada se slabo razumem. Treba mi savet sto se tice narucivanja, odakle mogu da narucim i sta da odaberem? Inace, da li je neko uzgajao i da li ima iskustva?
Inace, iz Srbije sam, ukoliko je to vazno. :)

Pozdrav!
Imas gore link sajta za Srbiju.Mi smo pusili na pajp sa brener upaljacem,kako sam citao na netu salviji je potrebna veca temperatura sagorevanja.Za pocetak kontam ili x10 ili x20 ekstrakt.Sasvim dovoljno da bi shvatio o cemu je rec. :thumbsup:
KonanVarvarin
rank1
rank1

Post Postao/la KonanVarvarin »

Hvala na odgovoru :)
MimosaHostilis
rank1
rank1
Has thanked: 3 times

Post Postao/la MimosaHostilis »

Namaste je napisao/la:ljudi spomenuli ste nekog tipa u Novom Sadu. zamolio bi vas, ko ga zna, da me spoji nekako s njim, pecurko ti rece da je lik ok, jel mozes da mi pomognes?
Moja ideja je prvobitno bila da narucim extract preko neta, ali sam u medjuvremenu uspeo da nabavim od jednog lika, takodje iz Novog Sada. Nisam jos uvek proverio kakva je, al se javljam sa iskustvima cim probam.
Rastaman11
rank1
rank1

MimosaHostilis odgovor na pitanje o kolicini.Za ekstrakt x20 se stavlja 0,1g za osobu.Najbolje efekte daje pajp ili bong i naravno przenje brenerom ako je prvi put preporucujem x10,dovoljno je jak da napravi pun efekat.Konkretno meni je x10 prvi put napravio stvarno veliku pometnju jer nisam znao sta da ocekujem.
Efekat je maltene momentalan.Poenta je uzeti sto veci dim i drzati sto duze.Koliko god mozes.
Nadam se da sam pomogao...
Odgovori