Ayahuasca ~ Biljna učiteljica~

Konzumacija, načini pripreme & primjene, ekstrakcije itd.
Odgovori
wonaabi
rank9
rank9
Has thanked: 185 times
Been thanked: 136 times

Re: Ayahuasca ~ Biljna učiteljica~

Post Postao/la wonaabi »

već neko vrijeme sam prizivio ayahuascu u svoj život i ugodno sam se iznanadio kad se uspostavilo da je ipak puno bliže nego što sam mislio :p .
ovaj tjedan sam bio na 2 ceremonije kod Javiera,njegove žene i učenika,
u skrovitim kutcima hrvatskih prašumama.
mogu reć da su mi se razbile neke pomopozne bluberryevske predodže koje sam imo o ayahuasci.
na prvoj ceremoniji, s obzirom da nisam vidio nikakve karateristične tripovite šare i oblike, bio sam šokiran,
ali onda sam shvatio što ljudi misle kad govore kako ona nije droga već ljek.
u početku, iako si to nisam htio priznat, mozda sam i bio privučen tom idejom ljepih sličica...kasnije sam skuzio da je iz čitavog iskustva to najmanje bitno.
iako je eye candy bio slab, skoro pa nikakav iskustvo je bilo intenzivno, a najveći je naglasak bio na uvidima i iscjeljenju.
na prvoj ceremoniji ispipavala je i analizirala bolesti, a na drugoj ih čistila...
bilo bi dobro da sam bio i na trećoj da proces bude potpuno završen ali nisam bio u prilici.velika je najezda, a mjesta je premalo.
u prostoriji gdje se održavala ceremonija(krov i 3zida od dasaka) bili smo poslagani ko sardine.noću, kad su se održavale ceremonije, je bilo tolko hladno da smo nosili po 10 slojeva odjeće i ležali, sa kablovima za riganje,papirom i vodom za isprat usta ispred nogu.
počelo bi se tako da bi utrljali camalongu,nekakvo mirišljivo zaštitničko ulje,
na tjeme,trbuh i tabane i pljesnuli 3puta. to je bilo za zaštitu.e sad, ne sjećam se dal su pjevali uvodne icarose ali po tri osobe bi dolazile ispred njega, a on bi po procjeni ayahuasce odredio porciju(oko dec?).
nakon što su svi popili svoje započeli su icarosi koje su javier i njegova žena naizmjenice pjevali ili u kombinaciji s učenicima oko 6 sati.stali bi nakon sat vremena, tek tolko da ponude drugu porciju koja je bar meni neznatno pojačavala efekt i više utjecala na mučninu,pa sam nakon 2 doze povraćo uglavnom zrak i nešto malo crne rigotine dok od 1doze(kolko sam uzo drugi put, jer nisam htio prekidat proces koji je započeo).neki su pak povraćali čitavu noć.zanimljivo je da je većini prvi put bila fina, a međuvremenu mi se povraća od same pomisli na tu slanoću :D. U icarosima je koristio neku zvečku od lišća koja je svojim ritmičkim zvukom čistila čitavu prostoriju, bila je i jedna učenica koja je svirala tibetanske zdjelice,
a to nemogu opisat kolko je snažna vibracija.pušili su mapacho, nekad dali i sudionicima, a ovisno o tome što je kome bilo najpotrebnije usred ceremonije bi davo zaštitu arkane(zaštitničke životinje) ili čistio.
Meni je otkrio pulsar-nakupinu malignog zraka u trbuhu, koja kružno pulsira. Zvečkom bi me ritmički lupo po golom trbuhu i isisavo ustima taj zrak i vadio ga ko čepiće. Nakon 3 tretmana povadio je sve, a sad još imam taj period zacjeljivanja.
Uvijek mi je bilo čudno, da čak i u stojećem položaju nešto kruži ispod kože trbuha :D.
Idući dan bi razgovarali s njim o vizijama i senzacijama, žena koja je svirala gongove bi prevodila.
O uvidima i promjenama neću pisat jer je sve još svježe.Sjetio sam se sad da sam pričo s jednim njegovim učenikom vezano za chacrunu(pretpostavljo sam da ju nije stavljo, s obzirom da ima dosta vrsta ayahuasce u koje se nestavlja)ali reko je kako im je za mješavinu dao neke lokalne biljke koje u sebi sadrže dmt. Između ostalog to bi trebalo bit i lišće divlje kupine. Iznenadio se kolko su naše biljke bogate dmt-om...samo što bi u ayahuasci najviše bilo 10-15% dmt-a.

što se upada na ceremonije tiče, mislim da će toga bit sve više ali preko neta je teško nać jer je iovako prevelika potražnja.ja sam je prizivo i ispalo je da je netko od koga to uopće nisam očekivo dobar s njima...tako da me ubacio.
recite ne yogi, kao drogi!
Sophia
rank8
rank8
Has thanked: 70 times
Been thanked: 106 times

Post Postao/la Sophia »

opa bili smo na istom mjestu :D ja nikak da složim svoje iskustvo, ali eto slično tvojem, budem valjda ovih dana sjela i zapisala,, alida mislim definitivno opet ić kad bude Javier u hrv. LA MEDICINA <3
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
thoth
rank1
rank1

Post Postao/la thoth »

Ne mogu vjerovati da se i u hrvatskoj održavaju te ceremonije :cheesy:

Ja bih vas molio, tj. one koji znaju za te ceremonije da mi se jave sljedeći put kad se budu održavale. U svom užem okruženju ću teško doći do te informacije (većina prijatelja i poznanika nikad nije čula za to ili ih ne zanima).

To se odnosi i na ceremomije u blizini Hrvatske. Hvala vam unaprijed.

Valjda ću je već nekako prizvati u život :D
Sophia
rank8
rank8

Post Postao/la Sophia »

eto moje iskustvo kopipejstam šta sam frendici pisala , ugl bila sam na istom mjestu gdje i woonabi, i opet u velikom djelu njegovog teksta mogu se prepoznat... evo cp text :)

Na to iskustvo išla sam isključivo radi izliječenja i ukazanja gdje je problem u fizičkom tijelu, na kojim područjima trebam raditi da se i fizički dovedem u balans, pošto je um u finom balansu, a cilj je bio skužit di štekam-popravit to da mogu preć na level up sa radom s kristalima,cilj-harmonija cijelokupnog mog bića- da bi mogla poćet radit kristaloterapije- dok neosijetim taj tren- balans harmoniju- učit ću i izliječivat se na svim razinama, ,

ovo naše druženje počelo je mnogo prije, kroz snove, pa crteže, događaje,prije par godina kad sam je počela prizaivati, a sve je počelo sa riječju čakruna koju sam onako načula i mislila da ima veze sa čakrama, nisam istraživala uopće nego samo samo mi se ćetso motala po glavi ta rijeć hehe, šamanica jedna mi je rekla (koja inače nevoli da ju se zove šamanica, a je :D)da aja prije susreta zna stvorit pakt, i onda mi je došla od jdene osobe i dano mi je da je pijem, ali rekla sam ne jer to nebi bilo to, nisam bila spremna(ali to je biop samo test kojeg sam prošla), onda mi je došla sa druge strane u obliku svih sastojaka da si je sama skuham, no to sam nakon malo razmišljanja odbila učiniti jer tko sam ja da kuham taj sveti čaj, la medicinu, i od lijane sam napravila magčni štap, a ostalo,, negdje je ,, i eto ove god napokon mi je došla, pripremal sam se za nju ve dosta dugO, pošto nikakve psihodelike nisam konzumirala oko 2 godine čak, jer sam smatrala da sam od svih njih dobila sve što bi trebala dobbit-naučila što bi trebala naučit, i nije mi imalo više smisla konzumirat, rekla sam si sljedeće iskustvo bit će level up :D ,

pripremu baš za ceremoniju počela sam 2 tjedna prije gdje sam se svega držala ko pijan plota, + 3 dana uključujući isti dan, postila sam, samo voda i svježe iscijeđeni voćni sok, jer htjela sam da mi to sve prodje što blaže,, došli smo na to imanje oko podne(meni nije bilo prvi puta da sam tamo), odložili stvari, smjertili se malo družili, i onda smo otišli u sanunu na 25min u kojoj je bio kotao u kojem su se kuhalje razne biljčice, žene posebno, muškarci posebno, i onda hlaaadni tuš!! uuff,,

kad je pala noć otišli smo do šamanske kolibe smjetili se udobno i toplo,, i onda nam je dana chamalunga (mislim da se tak piše-kaže) tekućina od bilja, morali smo pljesnut 3 puta namazat si trbuh,stopala,tjeme, a ja sam i leđa, i onda je šaman malo pričao, prevoditeljica je sve prevodila, pričao je na španjolskom zahvaljujući sapunicama koje sam u mladosti geldala oko 80% toga i voiše sam razumijela šta govori, i onda nam je počeo toćiti po njegovoj procijeni, imala je okus kupinovog vina!! ugl, jako poznatz okus i miris :D i onda su počela oko6-7-8h zvečkanja, pjevanja, počeo je pijevat icarose, i pomoćnisic s u s njime pjevali svirali,, čim sam je popila osijetila sma veliku radost, sreću, zahvalnost, baš se osijetio njen spirit, svi osobni kristali bili su uz mene, u škrinjici a selenit i labradorit i moqui kuglice uz mene negdje :)) i osijetila sam kako mi kotla tijelom,jurti, istražuje, poželjela sam izaći van i plesati, radovati se, skakati od zahvalnosti i srežće(a zapravo i jesam izašla i pjevala, skakala , plesala), što sam se napokon našla sa tim divnim spiritom, majkom ayom,,

tijelo se je počelo sveviše gubiti, energije su postajale sve jače i jače, šaman je zvečkao, pjevao, pomočnici su mu se svako malo pridružabvali, makar mi nije trebalo kad je pozvao na drugu dozu no doslovce sam dopuzalai uzela :D,, umno sam cijelo vrijeme bila tu i nisam, koncentrirala sam se u početku malo na mantre, treće oko,, no onda odjednom mi je rekla daj se opusti i prepusti, presatni očekivati (pošto sam ipak očekivala vizualno malo) dopusti tijelu da počne izliječenje po što si i došla,, da me malo kao utiješi slikovno rečeno, pokazala mi je kako kristali djeluju na ljudsko tijelo , ali teško je to opisati jer krenula je sa vizijama slikama djelovanja energija iz totalne dubine svemira-dimenzija,gdje sam uvidjela da je naše cijelokupno biće na svim razinama mnogo veće nego što sam mislila, , i lagano se spuštala iz totalnog etera bistrog layer po layer do fizičkog tijela (nadam se da si me skužila teško mi je sve to opisati, rijeći su tako grube za takvo multidimenzionalno iskustvo) prolazila je kroz sve dimenzije.layere mog bića i pokazala mi na energetskom nivou kako me kristali lijeće-pomažu-vole,

i onda sam još od vizija vidila krpelja (pošto sam veoma jake negativen osiječaje imala prema njima) ukazala mi ih je kao i ostale bube ovog svijeta , koji se pretvorio u žabu. a žaba u pticu,, bilo je tu još nekih bića koje nemogu obijasniti :D a i moram primjetiti kako su mi se detektori za krpelje pojačali, samo ih tak skužim, nevijerovatno, okrenem glavu i vidim ih, dignem ruku i tuiu je, baš ih skužim :D a možda brijem , i onda sam spoznala svoju mačku(šaman veli da je mačka spirit aye također), vidjela sam je prošetala mi je pred očima, i uvidjela sam cijelu njenu gracioznost,ljepotu, spoznala sam cijelo njeno divno biće, i baš sam bila zahvalna što je jedno tako divno biće pristalo bit uz mene, uistinu volim svoju mačku, veoma je lčarobna, mistična, frendica je s njom imala veoma čarobnih čudnovatih susreta:D , i onda su vizije prestale,,

tijelo cijelo vrijeme nisam uopče osiječala, samo energije koje struje kroz mene, osijetila sam kristale svoje koji su bili uz mene na predivan način,, i onda sam je zamolila da izbaci iz mene sve što mi netreba, da željela sma povraćati, počela sam osiječati topline i trzaje, u tijelu,, pogotovo na području trbuha,, no nakon nekog vremena uzela sma kantu i poćelo je izvbacivanje (zapravo bilo je veoma čudno da sam toliko izbacila ,koliko jesam zbog 3 dnevnog posta, i prije togha samo na sviježem voću i to jako malo čist da izdržim dan) ali svakim izbacivanjem van gdje je bilo i mnogo "zraka" osijetila sma kako idu vani programi koji mi netrebaju, koji nisu dio mene, vidjel sam ih kako ih briše, stare nepotrebne obrasce ponašanja, dok sam povraćala baš sam osijetila kako mi čisti um i vidjel baš kao da gumicom briše sve što mi netreba, a i čak dobila energetsku viziju svijeta kakav bi bio bez tv-a, i kako tv djeluje na nas, kako nas programira etc, potpuni uvid u to šta se preko tv-a radi,, nikad nisam bila sretnija i zahvalnijana bljuvanju,
[tab=30] no onda nakon nekog vremena i wC me prizvao, pomoćnik jedan mi je opomogao do wc-a otić i onda sam tamo osijetila kako razni mali prikačci odlaze, kako ih tera van, baš sam osijetila kako svu lošu energiju izbaciju van, tjera,kako me čisti,,, taman kad sam se vratila u kolibu počele su zdjele tibetanske i to j ebilo , uuufff,,, megamultidimenzionalno iskustvio!!! onak uufff,, i još su nam pomagaći dolazili sa zdjelama i svirali san posebno, jedna je pjevala predivno om,,, i onda je sve utihnulo i iz šamana je progovorila aya, to je bio najmočniji moment u cijeloj creremoniji meni, kad je aya progovorila kroz njega,, teško je za te zvukove opisat ali veoma špongl :D hehe ,,
[tab=30] poslje ceremonije skužila sam da mi je jedan kristal puknuo na tako čudnovat naćin kao da se otopio veliki komad kvarca za kojeg je bio u kutiji cijelo vrijeme drvenoj otvorenoj ispod mojih nogu, a i dalje je snažan full oba komada,, i tako, baš sam osijetila kako mi liječi tijelo, kako struji voli liječi, jedino mi je žao što kad je zvao na liječenje, ja se nisam mogla ustati no next time i will !! :)) pošto znam da će bit next time hehe,, predivno iksutvo, u kojem sam doslovce dobbila sve što sam tražila u svakom pogledu,, kad je zatvorio ceremoniju ,,
[tab=30]nakon nekog vremena jedva sam se dovukla do kučice , oni su bili vani smijali se veselili, i pomogli su mi da se popnem u sobicu u kojoj sma spavala pošto su mi noge još klecale, i tako sam sretna jer sam to učinila, jer kad sam legla, taj osiječaj spokojstva, topline (bilo mi je malo mrzlo, tanka vreča za spavanje, ) u jednom trenu kao da sam se našla u maternici kako plovim sigurna toplo,,samo sam legla i osiječala je dalje kako struji mojim tijelom,, spavala sam možda oko 2-3h,,
[tab=30] kad sam se ustala najsretnija na ovom svijetu,, doručkovali smo (pošto je bila ekipica koja nam je kuhala ) malo smo se vani podružili svi, pričali, i onda smo se okupili gdje smo razmijenili iksustva, i pričali sa šamanom o svojem iskustvu, i svakome je obijasnio njegove vizije i sve je obijasnio svakome,
[tab=30] divan šaman sa očima i srcem djeteta :)) i onda sam ga ja još pitala za moje zdravstvene probleme, na što me on pregledao i ukazao mi na moj problem, bilo je malo zeznuto u jendom trenu pošto je pozvao još 3 pomoćnika da me gledaju, a ja sam si pomislila u jbte, šta mi je, odma sve najngore čim ih je 4 oko mene, i tak nešt su radili oko glave mi radili, s nekim tekućinama maztali etc, liječenje na dijelu ,i onda mi je šaman rekao kako da se počnem liječiti, šta nebi smijela od hrane jest ugl, reko je da ja moram bit vegeterijanka :D i prestat jest sol, e to mi je malo teško palo, no ajd koristim tibetansku ,, i tako još svašta nešto osobno,,
[tab=30] ugl,,, jako je teško riječima opisati cijelokupno to iskustvo, no bilo je tako poznato kao da sma ga već prošla, (moguće zbog prijašnje konzumacije razbno raznoh psihodelika pošto je vizualno bilo slično nekima od isprobanih) jer fizički bilo je kao kad sam pojela malo slučajno iz neznaja veću količinu extra kvalitetnog maslaca od ganđe :D (a to je iskustvo također bilo megamultidimenzionalno i nisam dolazila k sebi 3 dana i više- nisam se ni kristalima uspijela uzemljiti hehe, nego sam posegla sa komadićem piljetine koja me fino spustila na zemlju) a opet malo drugačije no na energetskom nivou i radu na tijelu-osječanju najsličnije tome-ugl veoma poznato tijelu, a vizualno kad sam izašla van i malo kao pogledal au mjesec koji je tada bio gotovo pa pun, kao na psilocibinu najsličnije no drugačije- ugl, udojmovi nakon svega bili su , veoma poznato iskustvo, kao da sma to već prošla, i znam da ču još barem jednom u svom životu,
[tab=30]zanimljivo je bilo dok je naša grupa pričala o iskustvima u svakom od njihovog iskustva prepoznala sam dijelić svog iskustva i to veoma identičan :)),,

eto ugrubo kooliko god se riječima moglo opisati iskustvo,,, :sunn:
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Sophia
rank8
rank8

Post Postao/la Sophia »

http://soundcloud.com/borka-39/last-cer ... elebration evo snimka ceremonije :))

osoba koja je uploudala snimku nema veze sa organizacijom i ukoliko je pitate nećete dobiti info od nje, ovo je zadnja ceremonija i baš sam je odslušala i razlikuje se malo po repertoaru od one na kojoj sam ja bila, ali eto možete barem malo doživjeti kako sve to ide :)
Red Weed
rank6
rank6
Has thanked: 65 times
Been thanked: 44 times

Post Postao/la Red Weed »

Zanimljivo... Mozda bi to biche moglo pomoch mom mozgu... hmmmm :-?
^Ali tO jE sAMo MojE MisLJeNJE!!!
Ajujem te... Aj[mo]uJe[dno]
wonaabi
rank9
rank9
Has thanked: 185 times
Been thanked: 136 times

Post Postao/la wonaabi »

vidiš skroz sam zaboravio na to kad je bio zaposjednut...a baš je moćno zvučalo, prvi put u životu da mi je žao što nisam pratio sapunice :)) nemam pojma što je govorio al kao da je rezo zrak tim riječima, sve je prštalo energijom.da imam dlake na stanicama svaka bi se naježila...

a ugl fala ti na ovom opisu, popunio mi je neke rupe u pamćenju.

i atmosfera zadnjeg dana je bila dosta drugačija od ostalih...puno cvijeća,hrvatski icaros... :)
recite ne yogi, kao drogi!
neuro
rank2
rank2
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post Postao/la neuro »

...žao mi što nisam skužio ovaj forum ranije...

ja sam bio u austriji nedavno
nisam znao da se organiziraju ceremonije i bliže i to sa uvoznim šamanom
amsterdam je bio oko 250 eura a beč 490 za 2 večeri...to su bile moje opcije za koje sam znao a budući da mi razliku u cijeni pojede put do dama i uz činjenicu da sam bio već tamo prošle godine (nevezano za ayu)odlučio se ja sad za beč bez obzira na cijenu i skepsu kad sam to sve gledao na njihovom sajtu...bračni par šaman i žena koja brije na vješticu...po dolasku sam sreo i momka koji je bio dan ranije na mapacho pripremi, bosanac koji živi u austriji već 20 godina, mlad momak, boluje od multiple skleroze, jedva hoda , ali ne da se... želi se izlječiti i čuo je za ovo...uskoro dolaze i ostalih 3 ( po 5 ljudi u grupi), čovjek koji boluje od raka i još 2 "zdravih" njemaca...sve je trebalo početi sa saunom ali budući da se šaman toliko zapričao (uglavnom o sebi i svojim sposobnostima) ti su sati i sati nekako prošli uz znatiželjna međusobna pogledavanja da bi na kraju ovaj i javno poništio važnost saune jer su njegovi monolozi bitniji...1. smo večer bili u kolibi u prirodi nadomak beča a 2. u kući na periferiji...tvrdi da koristi caapi i chacrunu i natočio je svakom po 1.3 dcl... par sati je već prošlo a meni ništa svi su bacili bljuc a ja i dalje sjedim i čekam...premda nisam mogao spavati u busu večer prije pa je možda to utjecalo na sve uz to što smo dečka iz bosne doslovce vukli i nosili 3-4 sata do kolibe, nije me ni ošamutilo...što mi je bilo čudno...kad sam vidio jednog da traži dopunsku dozu tražio sam i ja, pa nam je natočio još po oko 0.5 dcl nakon čega sam legao i uskoro me svladao umor i zaspao sam...muka me probudila nakon nekog vremena, dok me, pretpostavljam, šorala 1. doza koju dosad nisam osjetio...imao sam osjećaj da me energija iz kičme šiba po cijelom tijelu ...tresao sam se čak i dok sam povraćao i mogu reć da to nije obično povraćanje...kao da sam izbacio otrov koji mi se gomilao 30 godina...nakon čega sam se opet vratio u horizontalu..vizije 1. večeri nisam imao ali iskustva su bila slična žešćem drilu kod transcendentalne meditacije...sljedeće jutro sam se probudio naelektriziran,u toj mjeri da sam jedva tipkao sms-ove, činilo mi se da bolje vidim (radim za kompjuterom pa osjetim posljedice)imao sam blagih problema sa koordinacijom jer sam i dalje osjetio neku energiju kako se probija kroz tijelo, ali vizije ništa...možda i zato jer sam u ključnim trenucima zaspao jer sam bio preumoran pa ih se ne sjećam a možda zato što 1. put uglavnom djeluje blaže, bar tako čitam...nakon doručka u kojem je nas 8 dijelilo 5 suhih šljiva 2 jabuke kivi i par krekera od rižinih pahuljica smo se vratili u stan
2. večer smo otpili jednaku dozu i taj put nisam povraćao mada je isto trebalo da prođe neko vrijeme da kod mene proradi ...opustio sam se i pratio disanje i srce što je nakon nekog vremena bilo prekinuto mojim mentalnim pojavljivanjem na nekim mjestima koja su se panoramski izmjenjivala i sva su bila negdje u prirodi..uskoro više nisam osjetio tijelo ali sam osjetio da mi je svaki živac u tijelu živ.. na mjestu na kojem sam prije 25 godina bio operiran sam osjetio toplinu...kasnija događanja su stvari privatnije prirode pa ču vas tog poštedjeti, ali sljedeće jutro sam se probudio još luđi..efekti ayahuasce dolaze do izražaja i tjedan dana nakon ceremonije i mogu reći da je bilo pozitivno iskustvo
ali ne idem više tamo
tih dvoje ljudi previše ostavljaju dojam da su u tom najviše zbog love...a masno naplaćuju "usluge" koje baš i ne provode kako treba (nije tu samo sauna u pitanju)...bosanac zbog bolesti ima problema sa erekcijom pa mu je šaman dan ranije prodao čarobnu rakiju za 150 eura boca po njegovom receptu koji mu je obećao kasnije dati al se sljedeči dan predomislio jer, ne može on tek tako odavati svoje tajne...a uplatnicu za rakiju mu je za vrijeme ručka stavio na stol...prodaju i čarobne mineralne dodatke prehrani nije ni to jeftino...atmosfera je previše nervozna, šamanu kaže smeta štoljudi koji ga znaju od ranije gledaju u njega kao na običnog čovjeka a ne kao na šamana a tim se bavi skoro 10 godina (sad je blizu 60)
žešći ego trip sve je lik inkorporirao i sjeverno i južnoamerički šamanizam i reiki i tantru i havajsku masažu i priča s mrtvima i ne izlazi iz majica sa likovima indijanaca i vukova i jednom je dugo postio i sve za pristojnu cijenu on radi ali šaman nije...austrijski šaman moš mislit...

sad kad gledam mogu samo lupat glavom o zid što nisam znao da se tu negdje bliže organiziraju ceremonije i to ozbiljnije i s više autentičnosti...

tako da molim ako neko ima neke informacije da se može stupiti u kontakt s kim god da to organizira bio bih jako zahvalan jer želim sudjelovati u 1. sljedećoj
neki PM ili nešto???
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 710 times

Post Postao/la Red »

aaa uuuuf, ja bi poludila da sam se našla u takvoj situaciji. ovakve priče me užasavaju. platiš pošteno i na kraju od ceremonije ni C.

hvala što si podjelio sa nama iskustvo, kakvo god bilo, neka to bude malo upozorenje za ostale koji možda tragaju za istim ;)
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Sophia
rank8
rank8

Post Postao/la Sophia »

DNeuro hvala ti što si podijelio to iskustvo sa nama,, i u htv, ima još jedna ekipa koja se tako ponaša, što je žalosno jakkkoo, er sad kad usporedim tvoju i moju ceremoniju to su 2 raqzličita svijeta,, stavila sam gore link da možeš poslušat kako zvuči autoktona ceremonija s malo hrvatskog štiha,, druži se tu sa nama, pa vijerujem da kad bude bilo vrijeme doći če ti informacija o ceremoniji, pošto kako sam čula šaman je oduševljen sa nama i dolazi ponovno :))

Pa jeste li dobili chalamungu il bveć kak a se zove tekućinu za zaštitu?? dali su ti tzv,samoprozvani šamani pjevali vam icarose? nije valjdaq da su vam samo dali da pijete i to je to i lezi i čekaj?? Dali je šaman tijekom ceremonije ako ju je bilo, jer treba bit ceremonija otvaranja i zatvaranja - zvao vas na liječenje??

Ah nema mi gore od spiritualnog ega..

Nego eto pronaqšla sam da ovaj šaman koji je nama došao u hrv, ima i web str :D

http://www.spiritualdimensions.org/

pa eto moćžete više saznat i počitat o njemu :) a i poslat mu mail :D
Odgovori