Općenita rasprava oko uzgoja
- 314
- rank12

- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 143 times
Re: Općenita rasprava oko uzgoja
ima tema negdje, mislim da se zove expres lonac ili tak neš' i tamo se nalaze informacije kako sterilizirati bez ex lonca...ili u temi oprema za grow...ili tražilica
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
- Mary Jane.
- rank9

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 39 times
Ovdje je tema expres lonac: pitanja-o-expres-loncu-t1037.html
Može, ja sam radio kejsing raž / Vermikulit i nisam sterilizirao u express loncu nego u običnom samo produljiš vrijeme sterilizacije, u našem slučaju sa 1h na 2h
upozorenje: malo je shjebano radit s običnim loncem, nalij malo više vode unutra jer meni se desilo tokom sterilizacije je sva voda izhlapila i onda dolazi do pucanja teglice i svašta. Malo više vode, ja sam stavio žlicu na dno lonca i na nju polegao teglicu jer nisam imao ni običan lonac kak spada pa sam ih morao polegnut pa da ne leži teglica na dnu lonca i u vodi zato sam stavio žlicu, i nešto teško stavi na poklopac da što manje zijeva da ti voda ne isparava, eto sretno
Može, ja sam radio kejsing raž / Vermikulit i nisam sterilizirao u express loncu nego u običnom samo produljiš vrijeme sterilizacije, u našem slučaju sa 1h na 2h
upozorenje: malo je shjebano radit s običnim loncem, nalij malo više vode unutra jer meni se desilo tokom sterilizacije je sva voda izhlapila i onda dolazi do pucanja teglice i svašta. Malo više vode, ja sam stavio žlicu na dno lonca i na nju polegao teglicu jer nisam imao ni običan lonac kak spada pa sam ih morao polegnut pa da ne leži teglica na dnu lonca i u vodi zato sam stavio žlicu, i nešto teško stavi na poklopac da što manje zijeva da ti voda ne isparava, eto sretno
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- sometimes
- rank13

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 85 times
ja sve radim bez express lonca, brf kejkove i sad sistem sa razi, i sve je ok, kao sta je rekao mary jane samo povecas vrijeme kuhanja, ja sve kuham - kad zavrije voda 90 minuta, i za sad je tutto bene..., nema graske, ja sam nabavio neke metalne profile koje lijepo poredam po dnu lonca i vode stavim skoro da prekrije te profile tako da mi se teglice uopce ne moce nego ih lijepo samo para obradjuje...
....it didn't make any sense.....
- Mary Jane.
- rank9

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 39 times
To je to, treba se ponekad samo malo snać i ništa više 
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- Namaste
- rank2

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 2 times
fala svima na pomoci, moje sledece pitanje je ima li smisla dodati perlit u koko kao bulk, ili da dodam zemlju ili nesto drugo, i da li da kejsam, i cime. raspolazem sa zemljom kokosom perlitom, i eventualno mogu uzeti treset.
When you change the way you look at things, the things you look at change.
Re: Kratki pregled češćih psilocybinskih vrsta
dobio sam print na kome pise PEN, da li je neko dobijao tako nesto? ovo mi je prvi pokusaj uzgoja pa bi mi svaka pomos dobrodosla
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Dobrososao.
Moguce da se radi o P.C. Pensacola
Moguce da se radi o P.C. Pensacola
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
to sam i ja pomislio gledajuci strai list! Danas sam stavio spore u tegle sa kukuruzom imam jos dva sprica sa sporama pa cu malo eksperimentisati
- tommyzg
- rank3

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
ako ces imat mogucnosti toplo preporucam proso kao medij umjesto kukuruza
manje je zrno pa se micelij lakse siri, a hranjivost u odnosu s kukuruzom je mozda smjesno spominjat
ugl proso rula 
pokusacu da nabavim, imam jos spriceva sa sporama pa zabavi nema krajatommyzg je napisao/la:ako ces imat mogucnosti toplo preporucam proso kao medij umjesto kukuruzamanje je zrno pa se micelij lakse siri, a hranjivost u odnosu s kukuruzom je mozda smjesno spominjat
ugl proso rula