Nakon nekoliko pocetnih(uspjelih) pokusaja uzgoja, jednostavno sam se morao prihvatiti ovog teka. Radi se o mockeylockovom teku (
http://www.shroomtalk.com/forum/index.p ... ez-effect/).Rezultati koje postize su jednostano nevjerojatni a cijeli tek nije pretjerana filozofija iako ima par sitnica koje je bolje znat

Pa pocnimo. Prije otprilike 3-4 tjedna sam kupio, namocio, prokuhao, obrisao i sterilizirao Proso od Eko-zone te uspricao otprilike 2 ml spora po staklenci( 4 staklenke su bile u igri). Jedna od 4 je dobila wetspot, jedna se sad tek razvija fino jer nikako nisam mogao promuckati stakleneke buduci da je proso jos nabubrio tokom sterilizacije pa se stvorilo neocekivano zasicenje u teglama..ugl, 2 teglice su se predivno 100% kolonizirale
Te dvije teglice sam dobro pomijesao sa vermom..
..i samo preko toga dobro pomjesanog stavio foliju..
..i cekao da se 100% kolonizira. E sad u tom trenu nisam mogao slikat ali je izgledalo identicno ovako.I to pricamo o 3-4 dana da 100 % kolonizira na 25-27°C
kada 'kolac' kolonizira 100% stavlja se casing vlaznog verma i klasicno ceka opet 30-40 % kolonizacije dok niste spremni za frutanje..e sad, tu je dobro znat da je taj casing bolje radit sto tanji, ja sam naucio to na malo tezi nacin

prije 2-3 dana sam stavio casing..
.. a danas izgleda ovako..
To je to zasad, drzite mi fige