Počela gledat novu seriju Sherlock 2011, ima za sada 2 sezone po 3 epizode. moderni spaljeni sherlok i njegov prijatelj watson mozgaju oko zanimljivih slučajeva. Preporuka
Tko je gledao Spartacusa, počela nova sezona, pa tko voli
❧“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"☙
nedavno sam progutao dvije sezone Boardwalk Empire serije, Steve Buscemi svoj na svome uz Martina Scorsesea... pa ako vas zanima vrijeme 1920-e godine u Americi, prohibicija alkoholom, prostitucija, manipulacija i povezanost politike=mafije, bezosjećajnost, spletke i dvoličnosti, necenzuriranost samo sa novcem na pameti... nađe se dosta scena koje podsjete na Kuma, i zna iznenadit karakterističnim preokretom događaja, te nepredvidljivošću i realnom surovom prikazu svijeta kakav je vjerojatno bio i je.
U seriji Buscemi utjelovljuje Nucky Thompsona, visokopozicironiranog republikanskog političara i gangstera, te se uz njega susreću razne figure vladavine alkoholne prohibicije poput Al Caponea, Lucky Luciana, Arnold Rothsteina i ostalih autentičnih likova.
jeste, ideja mi je zanimljiva. sam i ne pratim serije, u zadnjih par godina gledam svega dve tri serije, a i to nije stalno. tako da mi je uvek zanimljivo pogledat "sa strane" kad se pojavi nešto novo i "originalno"