LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
Odgovori

Idemo na Lost Theory?

Vidimo se definitivno!
21
58%
Nije sigurno, još ...
6
17%
Nažalost ništa ove godine, možda sljedeće.
9
25%

Ukupno glasova: 36
HypnoToad
Moderator
Moderator
Has thanked: 532 times
Been thanked: 1211 times

Re: LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Post Postao/la HypnoToad »

Imam pitanje za ekipu LT-a.
Prvo me zanima da li već znate kako će biti riješena voda, tuševi, wc-i? Da li u kampu postoji vodovod ili cisterne ili nešto? Nekako sumnjam, ali vrijedi pitati. Sredina ljeta, bit će užasno vruće, svi će se znojit, da li će se moć negdje polit vodom il barem bacit u kakav potočić ili lokvu u blizini? WC toi-toi pretpostavljam? Ali najviše me zanima pitanje pitke vode, da li će se moć negdje natočit ili kupit?
Što me dovodi do sljedećeg pitanja. Kakav će bit odnos prema unošenju boca i pića? Opet me tu najviše brine voda, jer ako bude samo negdje jana od pola litre za 10 kuna, onda je to problem. Ali i kakav je odnos prema unošenju manjih količina alkohola, da li će se tolerirati pokoja boca, ili smo osuđeni na skupu razvodnjenu pivu? :D
Možda je već negdje spomenuto, pa sam preskočio, ali imam osjećaj da moram pitat jer su to prilično važni detalji.
Unaprijed vam hvala na odgovorima!
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Beyond Le Fov
rank14
rank14
Has thanked: 425 times
Been thanked: 1459 times

Post Postao/la Beyond Le Fov »

pa prošle (prve) godine je bilo i naravno mora biti to sve šta si naveo: voda je bila u ogromnim kanistrima uz stejđeve (dopremala se kamionima redovno), slobodno točiš, tuševi su bili diskretni iako bilo problema s njima dosta. Pokraj, tj. duž cjelog plejsa na kojem je festival teče riječica u koju se možeš bućnut. WC su toi-toi, ima ih dovoljno, imaš restoran za kupit pit jest, i još tak par dučanćeka. I možeš slobodno unosit šta kod želiš.
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

a mene zanima, ako smo sa autom, jel mozemo sa autom u kamping prostor ili pak postoji neko parkiraliste pa se stvari nose do kapming plejsa?
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
314
rank12
rank12
Has thanked: 58 times
Been thanked: 143 times

Post Postao/la 314 »

evo, prošle godine nije bilo dozovljeno autom ići u kamp i morali smo pješačiti nekih 10 min do mjesta, nije bilo baš idealno odlaziti do auta svako malo...a ove godine bude dozvoljeno autom do šatora, ali niko ne obećava da budeš mogo onda sa autom van, ako se nakrcaju, to je ok ako nemate u planu izlaziti van sa autom do kraja, a parking bude bio osiguran van festivala u slučaju da idete dnevno na neke izletiće ili u grad.
isto tak bude subotom i ned od ponoći od 7 ujutro zatvoren ulaz na festival, pa treba dobro planirati dolazak...
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
HypnoToad
Moderator
Moderator

Hvala Beyond, to je dobro znat. Jer nije mi se jednom dogodilo da festival nije imao ništa od navedenog. 5 toi toia na 1000 ljudi, koji se nisu praznili tijekom festivala, tako da je do kraja cijela okolica bila 'zagađena'. Mi smo na kraju razvili strategiju da na takvim mjestima jedemo samo sir i krekere, pa imamo zatvor cijeli festival, i 3 dana nakon. 2 tuša na 5kn/30 sekundi, ništa pitke vode i td.
A klemovci samo što ne pretresaju ruksake za svakom bočicom i odmah zaplijene bilo koju bocu koju vide unutar prostora festivala.
Ti neki detalji mogu dosta utjecati na cijelokupni provod.
Beyond Le Fov
rank14
rank14
Has thanked: 425 times
Been thanked: 1459 times

Post Postao/la Beyond Le Fov »

uu, ne, nije ti to tako jadna organizacija, belgijanci znaju posao, nije to tipa seasplash ili lokalni metal / punk događaji. Ovo je tipa ozora (koja je najbolji festival ikad) samo manje, to je sloboda na nivou, sve je kako treba biti, nikakvo plačanje tuševa i vode, kontrola unosa stvari...
HypnoToad
Moderator
Moderator

Odlično, utješio si me! :D
Takve stvari me inače najviše odvraćaju od višednevnih festivala...
Pare se polako skupljaju, nadam se da će karta biti na sigurnom do kraja mjeseca! Valjda se neće sve urotit protiv mene do 8. mjeseca.
Lost Theory
rank3
rank3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 14 times

Post Postao/la Lost Theory »

HypnoToad je napisao/la: Prvo me zanima da li već znate kako će biti riješena voda, tuševi, wc-i? Da li u kampu postoji vodovod ili cisterne ili nešto? Nekako sumnjam, ali vrijedi pitati. Sredina ljeta, bit će užasno vruće, svi će se znojit, da li će se moć negdje polit vodom il barem bacit u kakav potočić ili lokvu u blizini? WC toi-toi pretpostavljam? Ali najviše me zanima pitanje pitke vode, da li će se moć negdje natočit ili kupit?
Što me dovodi do sljedećeg pitanja. Kakav će bit odnos prema unošenju boca i pića? Opet me tu najviše brine voda, jer ako bude samo negdje jana od pola litre za 10 kuna, onda je to problem. Ali i kakav je odnos prema unošenju manjih količina alkohola, da li će se tolerirati pokoja boca, ili smo osuđeni na skupu razvodnjenu pivu? :D
Iako su ti već neki djelomično odgovorili evo i mog odgovora:

Voda je u velikim karnisterima od 1000 litara, koji se nalaze nedaleko od svakog stejđa po cijelom festivalskom prostoru. Pune se nekoliko puta dnevno. Ta voda je pitka i naravno besplatna, tako da ne morate kupovati vodu na šanku.

Što se tiče tuševa, naravno da ih ima. Ove godine se radi na tome da budu bolji nego prošle. Ako je veliki red na tuševima, okupati se možete i u potočiću koji je pravi izvor rashalđenja za vrće dane. Kako je festival na ekološkom imanju sa certifikatom četverolisne djeteline, voda iz potoka je čista i pitka, PA VAS SVE MOLIMO DA POD TUŠEVIMA KORISTITE SAMO BIORAZGRADIVI SAPUN, A ZA KUPANJE U POTOKU NIKAKVE SAPUNE! Dobili smo taj prekrasni prostor u prirodi, pa je u redu da ga ostavimo čistog kakvog smo ga i našli. Biorazgradive sapune možete kupiti i na info pultu festivala.

Wc-i su nažalost Toi-toi (nadamo se samo još ove godine), ali se čiste i prazne svaki dan, te imamo tim koji se trudi da stalno imate i wc papira :D

UNOŠENJE ALKOHOLNIH I OSTALOG PIĆA JE DOZVOLJENO ALI SAMO U KAMP, NA FESTIVALSKI PROSTOR MOŽETE UNJETI SAMO PLASTIČNE BOCE VODE! Zašto? Zato jer se radi na pomaganju lokalnoj ekonomiji, pa tako lokalni trgovci imaju svoje dućane tamo, a sva cuga na šanku (osim nekih žestica) je made in Hrvatska. :)
Lost Theory
rank3
rank3

Red je napisao/la:a mene zanima, ako smo sa autom, jel mozemo sa autom u kamping prostor ili pak postoji neko parkiraliste pa se stvari nose do kapming plejsa?
Ove godine možete autom u kamp, znači kampirati pokraj auta. Ali za vrijeme festivala nećete moći izlaziti sa autom van iz kampa zbog ostalih ljudi u kampu... Tako da ako odlučite nekuda ići, savjetujem vam da aute ostavite na parkingu, koji ove godine neće biti tako daleko jer imamo nekih promjena na samom terenu :)
Lost Theory
rank3
rank3

TRIBAL PREPARTY na Lost Theory Festivalu počinje 15.8.2012. odmah nakon službenog otvaranja
na psy stageu:

Hilight Tribe

[media]link[/media]
Zadnja izmjena: Lost Theory, dana/u 11.03.2012, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori