Dolazim s juga hrvatske pa da vidimo kako ovdje gljive uspjevaju
Za gljive sam se zainteresiro nakon amsterdama
bilo je super i ludo pa eto sad idem da vidim da to uzgojim da imam za sebe i za par frendova koji su isto bili sa mnom
Forum je super naslo se dosta informacija, a nesto sto mi je bilo nejasno u trenutno rijesio sam kontaktom s clanom 314, hvala jos jednom
cito sam sve dnevnike, njegov mi je super a isto je pocetnik ko i ja pa eto on mi je za pocetak uzor a svi ste dobro dosli da mi pomognete kad zapne
Spore su narucene,ubiti kuverta je poslana 09.11 u jutranjium satima pa eto sad cekam
Dok cekam sprema se potreban materijal za uzgor
Prvo sam posao kupiti ovo obliznje sto imam
Tegle s čepom od 720 ml 20 kuna, hmm s tim da je tegla 11 kuna čep 9 kuna
nigdje veze i ne uzmem te tegle nego podem na drugo mjesto i vidim mermelada višnja ona tegla od 820 ili 860ml mislim 9 kuna, znači tegla čep i mermelada haha
kupio 4 komada za pocetak 36 kuna umjesto 80 kuna
doso doma, mermeladu prebacio u veliku posudu a ove 4 uzeo i opro, prokuho i ocistio sredstvom za dezinfekciju
Našao sam expres lonac doma u koje stanu te 4 tegle odjednom tako da super nisam mogo bolje ahha
Kupio sam još dvije velike kutije s poklopcem za inkubator za 170 kuna
nekih 60L bi rekao ne pise na njima,
i jos 2 male plastične kutije za staviti u veliku kutiju, bile s poklopcem komad 8 kuna
ovih dana idem kupiti grijač i filter vatu, inekcije i igle, to bi za pocetak bilo to
za sad je to ode mene sve
cujemo se