macke su cudo, sto to sve prezivi i kako se odobro oporave da je to nevjerojatno. svaka cast za udomljavanje, makar trenutno, i ja pomognem ako mogu uvijek, pa poslje ostanu kod mene
❧“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"☙
Ma ostavila bi ja nju bez razmišljanja, al živim u stanu bez dvorišta (imam dvorište neko malo i prometna cesta je tu odmah - a poznato je kako mace vole tu cestu..).. cijeli dan je sama u stanu, nije mi to za macu baš neki život. Navikla sam kod staraca da životinjice trčkaraju po dvorištu
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
Sad je prošlo neko vrijeme otkad sam udomila onu crno mače.. kad sam je našla bila je potpuno crna, a sad joj po cijelom tijelu raste bijela dlaka i to izgleda prečudno.. ko da je naglo posijedila otkad je kod mene
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain