LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.
Re: LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.
prodajem 2 karte za lost theory. cijena po dogvoru 091 730 68 93 / vrzan8240@gmail.com 
- Lost Theory
- rank3

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 14 times
Lost Theory stage na JUMF-u
Jader urban music festival u Zadru i Lost Theory festival udružili su snage. Na jedan dan, točnije u subotu 23.6., JUMF je prepustio svoju sonudsystem pozornicu ekipi domaćih DJ-a koja će svojim nastupom dočarati mali dio ugođaja sa Lost Theory festivala. Nastupaju:
Zmayo (Pistolero Crew)
Val Vashar (Zenon)
Steve-O (Suntrip)
A da bi događaj bio potpun, osim glazbe za vaše uši, organizacija Lost Theory festivala potrudila se da i vaše oči budu zadovoljne, te su pripremili mnoštvo zanimljivih dekoracija.
Ukoliko dolazite samo u subotu na JUMF cijena ulaznice iznosi 120 kn za sve pozornice. Karte u pretprodaji za cijeli JUMF mogu se kupiti u sustavu eventima i u caffe baru Zodiac u Zadru.

Jader urban music festival u Zadru i Lost Theory festival udružili su snage. Na jedan dan, točnije u subotu 23.6., JUMF je prepustio svoju sonudsystem pozornicu ekipi domaćih DJ-a koja će svojim nastupom dočarati mali dio ugođaja sa Lost Theory festivala. Nastupaju:
Zmayo (Pistolero Crew)
Val Vashar (Zenon)
Steve-O (Suntrip)
A da bi događaj bio potpun, osim glazbe za vaše uši, organizacija Lost Theory festivala potrudila se da i vaše oči budu zadovoljne, te su pripremili mnoštvo zanimljivih dekoracija.
Ukoliko dolazite samo u subotu na JUMF cijena ulaznice iznosi 120 kn za sve pozornice. Karte u pretprodaji za cijeli JUMF mogu se kupiti u sustavu eventima i u caffe baru Zodiac u Zadru.
šteta... trebao bi doći na festivalvrzan8240 je napisao/la:prodajem 2 karte za lost theory. cijena po dogvoru 091 730 68 93 / vrzan8240@gmail.com
- 314
- rank12

- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 143 times
ček, kolko su dnevne karte? tipa za par dana...i dal se mogu kupit sad ili na ulazu...
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Eto nažalost ekipa ništa od mene ove godine.
Neće biti para, nigdje ne radim jer čekam već pola godine neku prekvalifikaciju preko biroa, onda bi oni dali neku lovu, ali po dobrom starom običaju naša država je brza ko pregažena mačka. Tako da još uvijek samo čekam bez kune u džepu.
Baš mi je žao, vidimo se možda dogodine!
Neće biti para, nigdje ne radim jer čekam već pola godine neku prekvalifikaciju preko biroa, onda bi oni dali neku lovu, ali po dobrom starom običaju naša država je brza ko pregažena mačka. Tako da još uvijek samo čekam bez kune u džepu.
Baš mi je žao, vidimo se možda dogodine!
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Lost Theory
- rank3

nema karata za jedan dan, već ovako (za par dana):314 je napisao/la:ček, kolko su dnevne karte? tipa za par dana...i dal se mogu kupit sad ili na ulazu...
15. – 16. 8. 100€ / 640,00 kn
17. 8. od 07:00 75€ / 490,00 kn
18.8 od 07:00 50€ / 300,00 kn
19.8. od 07:00 25€ / 150,00 kn
i kupuju se na ulazu festivala.
- wonaabi
- rank9

- Has thanked: 185 times
- Been thanked: 136 times
karta u džepu, želudac u smeću
ako ko bude prolazio kroz ri il crikvenicu, a ima viška mjesta u autu
.
ako ko bude prolazio kroz ri il crikvenicu, a ima viška mjesta u autu
recite ne yogi, kao drogi!
- Leo montes
- rank3

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 21 time
Hahaa, kod prvog posta u anketi sam kliknuo mozda... procitao sve propusteno do kraja i naravno sad klikam na "definitivno" ! 
Nego, dex je mislim ranije spomenuo dolazak sa psom... e sad, posto mi je trenutno moj pas jedina obitelj s kojom zivim, nezgodna bi mi bila opcija da moram trazit smjestaj njemu u zg dok me nema... a ionako smo navikli da skupa idemo svuda. I sad me fakat zanima, posto je spomenuto da ce biti organiziran "kamp" za pse.
Dakle to u smislu odvojenog kampa ...kao parking za aute ?
Ili samo prostor gdje se moze povjeriti na cuvanje dok ga nezelis imati na brizi tokom partijanja ?
Zelio bih na vrijeme razmisljati o mogucem smjestaju za njega ako ga necu moc povesti, a sigurno necu ako ce bit prisiljen svih 6 dana bit u posebnom ogradjenom prostoru.
Evo, hvala unaprijed na odgovoru i bas se veselim
Nego, dex je mislim ranije spomenuo dolazak sa psom... e sad, posto mi je trenutno moj pas jedina obitelj s kojom zivim, nezgodna bi mi bila opcija da moram trazit smjestaj njemu u zg dok me nema... a ionako smo navikli da skupa idemo svuda. I sad me fakat zanima, posto je spomenuto da ce biti organiziran "kamp" za pse.
Dakle to u smislu odvojenog kampa ...kao parking za aute ?
Ili samo prostor gdje se moze povjeriti na cuvanje dok ga nezelis imati na brizi tokom partijanja ?
Zelio bih na vrijeme razmisljati o mogucem smjestaju za njega ako ga necu moc povesti, a sigurno necu ako ce bit prisiljen svih 6 dana bit u posebnom ogradjenom prostoru.
Evo, hvala unaprijed na odgovoru i bas se veselim
Nature will persist without us. Will we without her?
- Leo montes
- rank3

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 21 time
Bump!
Nature will persist without us. Will we without her?
- Lost Theory
- rank3

Nažalost morali smo odustat od skloništa za pse, ali ih možete povest, pod uvjetom da su stalno na uzici. Bili smo na korak od toga da zabranimo dolazak pasa na festival u potpunosti jer je prošle godine bilo jako puno ugriza
Tako da svi koji žele povest svog najboljeg dlakavog prijatelja, molimo vas da se pridržavate pravila "pas na uzici" jer ako se ponovi statistika ugriza, iduće godine neće biti dopušteno dovoditi ih uopće.
Tako da svi koji žele povest svog najboljeg dlakavog prijatelja, molimo vas da se pridržavate pravila "pas na uzici" jer ako se ponovi statistika ugriza, iduće godine neće biti dopušteno dovoditi ih uopće.