mene je taj čil na trenutke razočaro..čil flor za mene predstavlja akustičnu oblogu upaljenom mozgu i to je bilo to neko vrijeme pa bi uletio amfetaminski psydub, svaka čast na vještini al mozda bi bilo bolje imat poseban flor za progresive,tekno i house.doduse nikako nisam uspio doc do zengardena...mozda bi tamo naso neke hladne obloge

i meni je smjesna ekipa koja se dolazi na festival prosvjetlit.gledam lika i nevjerujem mu mršavi lik iz kalifornije koji bi nakon pet tibetanaca u suton lego spavat u solarij samo da dobije jos vise na spiritualnom ciganskom tenu i onda te uzica prostirku da ti u kampu u 9 ujutro ispod uha mantra iz petnih žila neka indijska bozanstva

taman kad zavrsi i svi su vec budni prica ekipi zgazenoj od juce kako se on ne drogira i kako bi i oni imali u 9ujutro takav ten da se manje gaze

ma joj e...stoposto fura kile dopa u tim pelenama.neznam mene je uhvatila ta pozadinska priča psihodelije...a muzika na mainu je bila nabijeni iznimno prokrvljen pulsirajući heteroseksualni penis koji magicno ispravlja kičmu i pospjesuje rast muzevnih dlacica, vraca covjeka u prirodni mod grabezljivca koji suočen s tamnom stranom psihodelije bez srama ili okljevanja moze odgrist nogu drotu/mafijasu.steta sto nisam uspio nabavit onu svinjsku glavu htio sam je pojest na floru u sklopu demonskog plesa mojih udova i vilice pogonjene beatovima jednog židovskog homoseksualnog didž
eja koji na mikseti prakticirao crnu magiju kroz hitek u obliku dva semplirana kalašnjikova...krajolik je preljep voda najbolja u kojoj sam se kupo i koju sam pio, a na festu ima puno skrivenih začaranih mjesta za nac...u okolo samo divotica, reljef je sam po sebi psihodeličan...osim lokacije,vode i nekih druih stvari i dekoracije su mi bile puno bolje nego na lostu(lost je pusiona, ima nesto bolje muzike al sve ostalo se nemoze usporedit s momentom,svi stranci s kojima sam pričo se nisu mogli nadivit lokaciji...oce radit SVADBE tamo

)najvise od svega cijenim sto nemos uopce povuć granicu između šume i umjetnosti odnosno "dekoracija", one skrivene skulpture od blata sa strane po putu do maina su mi vise puta hipnotizirale ajajaj jos i jodorowski kod kina s najboljom juhom od bundeva.na ljestvici od lost do 10 momento mi je 9 i to zbog onih kolica kreveta kraj standa s lubenicama u koja sam skoro ušo jer sam mislio da su me zamjenili s nekim likom,premalo foresta za moj ukus i na momente nezdravih mikseva na chilu.sto se ljudi tiče, a trenseri ko trenseri kolko para tolko muzike

osim ako imas ljepe zube...onda te svi vole jer ih podsjećaš na dane dok su ih imali.iskreno neznam pocinjem kultivirat neke mamićevske zivotne postavke ono njuejdžere nabijem na kurac a i ekipu koja voli staf vise od zivota pa su si super i kul dok ga ima a kad nestane se vrate praznim ljusturama koje zovu ličnosti.odličan fest za zabavit se a ljudi većinom debil do debila s menom kao vodjom povorke debilnosti...buy the ticket take the ride