ThaiNaRyeCocoStyle

Pratite Vaš uzgoj i napredak, ovdje objavite Dnevnik Uzgoja
dawsongeek
rank8
rank8
Has thanked: 50 times
Been thanked: 110 times

Re: ThaiNaRyeCocoStyle

Post Postao/la dawsongeek »

hvala :thumbsup:
I VODA JE OTROV U PREVELIKOJ DOZI ... BUDI UMJEREN !
oseloth
rank13
rank13
Has thanked: 29 times
Been thanked: 64 times

Post Postao/la oseloth »

I ne špricaj direktno po miceliju već onako iznad kutije u zrak pa će maglica vode pasti sam dolje.
antoniopavaroti
rank14
rank14
Has thanked: 358 times
Been thanked: 338 times

Re: ThaiNaRye

Post Postao/la antoniopavaroti »

314 je napisao/la:ako baš ne želiš da ti gosti na forumu čitaju postove onda post prije objave stavi u onu gore ikonu crno "H" u bijeloj kockici, to skriva sadržaj od neregistriranih posjetioca. a kaj se tiće sigurnosti foruma, tu si potpuno siguran. već sam se ja raspito i dobio sam odgovor pun informatičkih termina.....nešto enkrpcije, ip adrese, nije forum u hrvatskoj itd....bolje da ne pokušavam to objasniti jer ne znam, ali sam skužil da je sve oke....(edit, možda gleda, ali teško te naći) evo ovaj text gore je zaštićen od gostiju....samo zacrniš kaj očeš sakriti i stisneš
"H"
Slažem se..ali svatko se može registrirati i dobiti uvid u pisanje..makar šta onda '? par teglica za osobnu upotrebu..heh..pa nije plantaža banana :cheesy: u pitanju :)) imaju plavci pametnijeg posla..sad se daleko veće zverke lovu..uostalom EU stimulira poljoprivrednu proizvodnju..Treba tražiti i poticaje u eurima :sunn: =))
" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
dawsongeek
rank8
rank8

od svih faking postova u ovom dnevniku, slika uzgoja, raži, tegli, micelija, grow boxa i ostalog gospon tenor se ipak odlučio citirat i komentirat nešto sasvim nepotrebno ... ne znam kak ti je baš taj post od svih postova ovdje uspio bit najzanimljiviji :blinkk: :questionn:

btw samo da kažem da su pinovi izbili po površini ... bacim sliku prek vikenda, peace out :YMPEACE:
Zadnja izmjena: dawsongeek, dana/u 15.12.2013, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
antoniopavaroti
rank14
rank14
Has thanked: 358 times
Been thanked: 338 times

Post Postao/la antoniopavaroti »

dawsongeek je napisao/la:od svih faking postova u ovom dnevniku, slika uzgoja, raži, tegli, micelija, grow boxa i ostalog gospon tenor se ipak odlučio citirat i komentirat nešto sasvim nepotrebno ... ne znam kak ti je baš taj post od svih postova ovdje uspio bit najzanimljiviji :blinkk: :questionn:

btw samo da kažem da su pinovi izbili po površini ... bacim sliku prek vikenda, peace out :YMPEACE:
Baš mi je drago za pinove da su izbili..radujem se više od tebe..jer bit će uskoro degustacija , zar ne ? Sigurno će ti pomoći da se malo "oladiš" i udobrovoljiš..lagano opustiš..Napet si mi mnogo :hello: \:D/ .Možda i da ponudiš da se proba nešto vegetarijansko..pa da od tenora postanem Sopran(o). :)) mir s tobom brate :YMPRAY:
" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
dawsongeek
rank8
rank8

:thumbsup:

edit: provjeri vegetarijanske ponude iz Nizozemske ... brijem da to što tebi treba oni bez beda mogu ponudit i isfurat ... ja nikako :YMPEACE:
dawsongeek
rank8
rank8

slika

slika

evo zadnjih par dana nisam bio u mogućnosti otić do ljepotica i provjeravat ih, al eto iznenadiše me :D
extranoize
rank9
rank9
Has thanked: 60 times
Been thanked: 105 times

Post Postao/la extranoize »

ne vidim baš predobro no klobuci mi se čine malo pretamni...
nadam se da su živi :)
Okali se u Materiji, sine Zemlje, okupaj se u njezinim gorućim slojevima, jer ona je izvor i mladost tvojega života.
Pierre Teilhard de Chardin
dawsongeek
rank8
rank8

hmmmm :-? , jbg nisam nigdje pročitao to o tamnim klobucima ... što bi to značilo, što im ne odgovara? neki su malo svjetliji neki malo tamniji ... valjda će sve bit ok :-ss
Gorda
rank9
rank9
Has thanked: 86 times
Been thanked: 91 time

Post Postao/la Gorda »

Nema veze, na mojim argentinkama su nijanse klobuka totalno razlicite od gljive do gljive...ako provjetravas i šprickaš, brige nema.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Odgovori