Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Post Postao/la Red »

Nisam dio nikakve religije, niti sam član sekte, niti želim to ikada postati. Jednom je mojoj mami neka tarot frendica bacila karte i kaže ona: mala će ti se priključiti nekoj sekti... :ymdevil: za sada još nisam hihih
Religije svijeta su zanimljive, ali kao štivo, nikako kao nešto što bi me moglo privuči i omađijati :)

Što bi željeli dobiti za Novu godinu? :D
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
pecurko
rank14
rank14
Has thanked: 228 times
Been thanked: 291 time

Post Postao/la pecurko »

Možda je naša The Majka svojevrsna sekta otvorene svesnosti :psy
Ja bih voleo da dobijem jo-jo...
Nisam se igrao sa time-ne pamtim...

Gde ćete za doček Nove?
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
314
rank12
rank12
Has thanked: 58 times
Been thanked: 143 times

Post Postao/la 314 »

joj, ja uvijek pričekam zadnji čas. onda nas u ekipi ima više, pa se okupimo i razmotrimo opcije i nakraju uvijek ispadne sve nekak spontano ..... naravno tu se uvijek ja pojavim sa nekim vatrometima, da začinim proslavu :D hehehhe, a šta ću kad mi je dučan pred nosom :P

makar ove godine smo odlučili se okupiti i skupiti novce da kupimo čim više onih laterni koje bi pustili na novu godinu :)

sutra je "smak svijeta", imate kakve posebene planove? budete napravili nešto drugačije taj dan?

(mi imamo u planu :bigsmilee: + :mushroom: = :psy :)) :cheesy: )
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
sepavi puz
rank1
rank1

Post Postao/la sepavi puz »

za smak svijeta planiram otet Milu Horvat i papati smokvice s njezinih ledja :hehee: .Ak nis drugo bar budem udarna vijest na 5 minuta.

posto smo mi dosta bessramni kao narod,koji je bio najsramniji trenutak kojeg ste dozivjeli?
dr.manijak
rank14
rank14
Has thanked: 101 time
Been thanked: 232 times

Post Postao/la dr.manijak »

Pa bilo ih je vise. :)
Ali evo jedan koji mi je prvi pao napamet.

Pre par godina sedimo u centru grada u kaficu bivsa devojka i ja, ona cerka Belgiskog ambasadora u srb, starija od mene 2 godine, tek smo se upoznali (mozda 4 sudar), ja naravno kesa imam tacno za 2 pica i molim boga da ne naruci trece, ona uzima neki ness ja valjda koka-kolu, i racun ispadne tipa oko 510din. A ja u dzepu 500 okruglo, i dolazi konobar i kao jel zelite jos nesto za pice, ja rekoh ne. Kaze dobro "da naplatim". Ja vadim 500din, i on ceka, ja ga pogledam ocima i dam mu znak on ceka i dalje, ja rekoh khmkhm, i devojka provali u cemu je reci, i kao "How much money you need" ja da propadnem u zemlju. :D
Ja pokazah rukama 10 prstiju jer nisam uopste znao engleski.
I ona vadi kao 50din i da mu i kao ok ok.
Posle smo se smejali, ono, nije pomislila vidi ga ovaj slepac, ali ja u zemlju da propadnem.
Ostali smo posle jos 6 meseci zajedno dok joj cale nije zapalio na drugo radno mesto u belgiji.
Inace jedna od boljih veza, ona nije znala Srpski ja nisam znao Engleski i njihov osnovni Francuski.
Tako da se razgovor zasnivao na Cao, Cao, kako si, dobro ti?

Ajde isto pitanje, jer trenutno nemam nista originalnije.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

ma se ja sa tobom nasmijem =)) kako ste se vi sporazumjevali hahaha očito nije bilo bitno ako je veza šljakala. sex je očito bio odličan :P
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Zeleni Palac
rank4
rank4
Has thanked: 5 times
Been thanked: 27 times

Post Postao/la Zeleni Palac »

Razmisljam i razmiljam. Evo prvo kaj mi palo na pamet, kak sam naucio prat ruke nakon svakog pisanja lol. Bio jos klinac, osnovnjak, obavio svoj posao i izasao iz wc-a. Kolega iz razreda izleti nakon mene i zadere se nasred hodnika Oj palac, nisi oprao ruke! Crven u faci, vratim se nazad i operem ih. Nakon toga mi se jos nije dogodilo da sam "zaboravio". Zov prirode usred prirode ne racunam :p
Koju bi izumrlu vrstu zivotinje ili biljke voljeli vidjet da trckara/raste okolo?
So let them say we can't do better. They are the rules that we can break.
Ruskinja
rank3
rank3
Has thanked: 55 times
Been thanked: 24 times

Post Postao/la Ruskinja »

Od životinje pada mi na pamet mamut, biljka mi ne pada na pamet....

Pitanje za slijedećeg: Opiši svoj prosječni dan i da li si zadovoljan/zadovoljna njime, da li bi uveo/la neke promjene u svojoj dnevnoj rutini?
Neki ljudi su tako siromašni, sve što imaju je novac.
314
rank12
rank12
Has thanked: 58 times
Been thanked: 143 times

Post Postao/la 314 »

moj prosječni dan, do prije dva-tri tjedna.

budilica budi....gasim...još pet minuta....tak je fino toplo u krevetu. BUM! FAK! OPET SAM ZASPAL!!! oblačenje, higijena za 10 minuta sam na putu za poso, kasnim 5-10 min. dobro je. tik-tak - tik-tak....sedam sati ljenčarim na poslu....kooooonačno idem doma, možda sam neke i pojel, jer nema kuhinje do doma. dolazim doma, gladan, jedem, kaj sad????? idem odrijemati pola sata. BUM!!! jebemu, osam navečer, kaj sam napravil.....niš. idem opet jest...malo na komp, muzika, bla-bla...., idem spat. ajd, malo da vidim telku. BUM!!! pola dva je, fak...ko se bude digo opet ujutro :D

to je neki zimski klasični dan, u prolječe dolazi sunce i punim se energijom, ima puno posla vani kojeg radim sa guštom i kad dolazim sa posla idem raditi...aha,

zaboravil sam da imam dva puta tjedno probe u folkloru, pa si bar ta dva dana ispunim.

a nedavno su stigle promjene i u meni želja za promjenama, pojavila se djevojka koja je moja getriba i sve se sad polako mijenja na dobro. podiže se odgovornost i počinjem raditi na sebi, jer ljubav nas pokreče i to nam fali i to mi je falilo.

pitanjce je zanimljivo, pa postavljam isto pitanje za sljedećeg :)
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
Svilaja
rank4
rank4
Has thanked: 37 times
Been thanked: 49 times

Post Postao/la Svilaja »

Svaki dan je drugačiji, ali se svodi na to da se otusiram, otidjem do tržnice, kupim voće i zato (izmedju ostalog) zakasnim u skolu, u skoli se vecinom zezam i zabusavam, čitam knjige totalno nevezane za nastavu pod satom, crtam, tu i tamo stvarno radim. Dijelim voće, jedem.. Nekim danima se i napusim. Onda dodjem doma, najedem se, i ili provedem popodnevo čitajući ovakve forume i stranice ili knjige vezane uz prirodu i slusajuci muziku koja mi u tom trenutku pase ili prospavam, kao danas, pa usnujem svoje vlastite gradove - i sume (to je kao da provedem jos jedan dan u tom danu - koji stvarno nema rutinu).. Onda se dignem pa radim nesto sto trebam za skolu, ili opet istrazujem o prirodi i duhovnosti na netu, u knjigama, i tako do negdje ponoc ili 1, pa zaspem..

Tu i tamo ne otidjem u skolu uopce kako bi otisao u sumu. Takvi dani su mi najbolji. Osjećam se pun energije.

A tu i tamo, ako ne spavam popodne a zaspem kasno navecer se ni nemogu dignit ujutro pa prospavam vecinu dana. Takvi dani su mi najgori. Otidju tako brzo.

Sad kad pogledam, nemam nikakvu rutinu, sad sam vam samo opisao zadnjih par tjedana. Mjesec dana prije ovog je bila potpuno drugacija prica. I jako mi je drago zbog tog, iako se neke stvari ponavljaju, ali srećom ne svakodnevno neko svako par dana. Super pitanje, prosljeđujem dalje.
Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
Odgovori