baš kao što je slučaj s marihuanom koja nije droga nego ljek i trebalo bi je često konzumirati, a ne zabranjivati"."čete poslušnika" i "demoni", po suptilnosti izričaja me podsjeća na thompsona.
i iako su mi te priče o hemoglobinu i klorofilu,i dosta toga u videu,smiješne ima nekih stvari koje zvuče ok...
još su centar nazvali mandragora, tako da svaki normalan čovjek pomislio da se radi o umbolnici...s takvim nastupom će postić samo kontra efekt.neće privuć pažnju nikog drugog osim ljudi koji ionako briju na takve stvari,a ostatak će samo učvrstit predodžbu blesavih hipija koji žive u bajkama.
ja sam došo tek do 3minute sungazeinga
što se tiče gubitka energije na seks, tu se valjda slažem s beyondom...
pred pol godine sam bio frustriran jer sam shvatio da sam previše opterećen i da ulažem previše energije u seks, a da iz njega ne dobivam ništa vrijedno.ostanem jednako jadan nakon kao i prije.zato sam presto bacat drkice i ševit se, pa čak i razmišljat o seksu...a ako bi naslutio bezrazložnu erekciju slao bi je u suprotnom smijeru, gore uz kičmu.već nakon par dana promjene su bile očite i puno intenzivnije nego od sunca...imo sam bolje lucide,više snage,više volje,koncentracija mi je porasla,nervoza i stres se smanjio,dim me puco jače nego inače,više sam čito,imo sam više vremena, a želja za seksom je potpuno nestala.tu potpunu apstinenciju sam održavo oko dva mjeseca i doživio sam metamorfozu.no onda sam se zabrinuo da sam posto frigidan čistunac i da sam si poremetio hormone tako da sam se vratio na staro