LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste

Idemo na Lost Theory?

Vidimo se definitivno!
21
58%
Nije sigurno, još ...
6
17%
Nažalost ništa ove godine, možda sljedeće.
9
25%

Ukupno glasova: 36
Lost Theory
rank3
rank3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 14 times

Re: LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Post Postao/la Lost Theory »

I mi se istom nadamo! Povedi frendove :D
Sophia
rank8
rank8
Has thanked: 70 times
Been thanked: 106 times

Post Postao/la Sophia »

a i uz to, odmah je poslje ozore i fn-mislim ili lfc u puli, tako da je festilskoj ekipi odmah usput,, mi idemo s ozore mislim ravno na lost, tj, tuširanje, promjena odiječe,pokupit šta ima u frižideru hehe, pomazit mace i na Lost,, meni je prošle god bilo odlično nakon ozore , super mi je sjeo festival, mnogo smireniji,, jedino sam se bojala cros over flora hehe u pojedinim trenutcima glazba mi je bila prestrašna :D
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

nadam se da je ekipa uzela u obzir da ne postavi florove opet blizu jedan drugom da nas ne kolje muzika koju Nisam dosla slusat :ymdevil: šta kaze organizacija? :)

nadam se da ce biti vise ljudi ovaj put, da ce se preliti masa koja dolazi/ odlazi na druge festivale.

Uglavnom... vidimo se tamo :thumbsup:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Lost Theory
rank3
rank3

Red je napisao/la:nadam se da je ekipa uzela u obzir da ne postavi florove opet blizu jedan drugom da nas ne kolje muzika koju Nisam dosla slusat :ymdevil: šta kaze organizacija? :)
Hmm, pa ovako: pri planiranju ovogodišnjeg festivala imali smo na umu utiske prošlogodišnjih posjetitelja, imamo neke promjene na festivalskom terenu... ali ove godine vas neće toliko klat muzika (nadam se)... zaključit ćete sami kada vidite line up sa clash stagea (bivši crossover)

Nismo samo trance festival tako da mora biti i drugih žanrova... ;)
Sophia
rank8
rank8
Has thanked: 70 times
Been thanked: 106 times

Post Postao/la Sophia »

pa po meni stejđevi su bili dovoljno udaljeni, dok je bilo glazbe na svakom stejđu nije se čulo na drugom, pošto sam imala izložbicu ja sma boravila pored chill flora,i glazbu ca cross overa čula bi jedino kad na čilu nebi bilo ništa, a na main flor je bio dovoljno daleko i bio je savršen, i po neznam koji put ponovit ću, sound sistem na svakom floru je bio SAVRŠEN <3 ugl, meni se iz prve festival uvukao pod kožu, zbog mjesta, ekipice, ok bilo je nekih failova ali to možemo zanemariti s obzirom da je bio fet,po prvi puta i u glavnini u stranoj organizaciji. i možemo bit sretni da se tak nešt odlučilo radit kod nas. jedva čekam ovu god da opet dodjem, imamt ču opet izložbicu ali ovaj put sa psy maskama tak :D :D :D
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Papaaja
rank2
rank2

Post Postao/la Papaaja »

Meni to sve zvuci predobro :bigsmilee: Znam da ce od mog drustva doci 10-15 ljudii bice predobrooo

Gledam ove suomi sound artiste i samo se molim da ce jednog dana da nikne na listi ime "Huopatossu Mononen" , puklo bi mi srce od srece :D
The Sun Is Shining The Weather Is Sweet
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

nisam bila prosle godine pa nemam pojma, samo znam sto su drugi govorili o prosloj godini pa zato pitam... sto se mene tice, iskreno, meni svejedno. :ymsmug:
ali znate sta, ja sam sretna kad sam u dobrom drustvu, pljugom u ruci i prirodom i ne zalim se previse :ymdevil:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Lost Theory
rank3
rank3

Za kupnju ulaznice po posebnoj cijeni od 50 eura za ovo uzbudljivo šestodnevno putovanje ostala su još tri dana!

A dok se vi premišljate, na naš line up stiglo je još jedno ime!
[media]link[/media]
Fig
rank9
rank9
Has thanked: 48 times
Been thanked: 112 times

Post Postao/la Fig »

Nižu se imena :) vidim ide u finom toku...

Mene bi zanimalo ako možete bacit neki info što se tiče mogućnosti volontiranja, udjele izvođenja nekih performansa i sl., pridodavanja nečeg dodatnog pored dobre vibre. Čuo sam razne priče od ljudi o prošlom prvom održavanju pa me zanima ovako iz prve ruke kako ste odlučili ove godine to izvest, kako ste to sve zamislili što se toga tiče...?

Ne bi mi bio bed pomoć oko volontiranja i pripomaganja za tako neku prigodu, te eventualno pružanje neke svakodnevne vizualne ugode žongliranja i sl. u prirodi divnim ljudima. Pa me eto tako okvirno malo zanimaju beneficije oko toga, možda osiguravanje upada ili nešto sl. za obavljanje tako nekog rada...? Kažem, ne znam kako je ove godine zamišljeno i da li uzimate u obzir tako nešto, pa eto... fin bi mi bio neki info direktno od vas :30upn9j:
Lost Theory
rank3
rank3

Festival je free zona i svi su pozvani pokazati što znaju i umiju :)

Ako želiš držati određene radionice možeš se javiti na ovu mejl adresu: maxim.losttheoryfestival@gmail.com

Što se tiče volontiranja ove godine, bit će nešto malo volontera i to samo za vrijeme festivala. Više informacija o volontiranju će biti na našoj web i Fb stranici, pa možeš tamo pratiti novosti.

Ako imaš još kakvih pitanja, tu sam :winkk:
Odgovori