Beginner Grow | Psenica/Kokos Bulk

Pratite Vaš uzgoj i napredak, ovdje objavite Dnevnik Uzgoja
Hermes
rank4
rank4
Has thanked: 38 times
Been thanked: 17 times

Re: Beginner Grow | Psenica/Kokos Bulk

Post Postao/la Hermes »

cofita je napisao/la:Ko da vidi,matorci?
Da xD
cofita
rank2
rank2
Has thanked: 8 times
Been thanked: 10 times

Post Postao/la cofita »

Hermes je napisao/la:
Da xD
Aaa malko si me razocarao,misio sam da si izasao iz ormara odavno, al ajde sretno i berecetno da bude do kraja, nije jos puno ostalo ! :thumbsup: :psy :mushroom:
Hermes
rank4
rank4

Post Postao/la Hermes »

Berba 2x!
Veceras je pala druga berba!!! Za razliku od prethodne brao sam obe u isto vreme! Sad mi se cini da su ujednaceno rasle..Zbog promena u uslovima gajenja i situacije nisam imao tolku slobodu vremena pa ih nisam premerio nazalost :( Evo kako su izgledale pre branja!!! Fini su dale ne bih znao uporedi kolicu od proslog puta i ovu..Takodje sam primetio da su dosta njih stabljike bile kao suplje iznutra u prethodnoj turi nisam nijednu takvu imao(kao da su sasune malo iznutra...)
slika
slika
Posle vadjena sam perlit jos pomesao malo i naprskao jos vodom cakeove posle vadjenja poslednjeg abortusa sam isto isprskao prskalicom dosta da se napuni vode...I to sve vratio u kutiju...Takodje sam imao problema sa vlaznosti poslednjih dana ne znam zasto al je pala na 67 % i nije htela da se dize prskao sam perlit ivice i njih iz visa al nista nije pomoglo...mozda je crko i merac? Stavio sam ih sada u dehidrator na temperaturu od 40 stepeni jer moram brze da ih osusim jer nisu u pogodnoj lokaciji...Takodje bi mi znacilo ako neko moze da mi da savet da li je problem da se preko noci suse u dehidratoru a preko dana da stoje samo?
perke
rank4
rank4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 29 times

Post Postao/la perke »

mozda perlit ne moze neograniceno puta da se vlazi? To jest, mozda ne daje iste rezultate kao prvi put, svakim sledecim intenzitet pada?
perke
rank4
rank4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 29 times

Post Postao/la perke »

cofita je napisao/la:
Hermes je napisao/la:
Da xD
Aaa malko si me razocarao,misio sam da si izasao iz ormara odavno, al ajde sretno i berecetno da bude do kraja, nije jos puno ostalo ! :thumbsup: :psy :mushroom:
Ma ne zavisi to od njega i moji su isti takvi, neke stvari svojima ne mozes objasniti.
Moja keva i dalje misli da je trava ozbiljna droga.
cofita
rank2
rank2
Has thanked: 8 times
Been thanked: 10 times

Post Postao/la cofita »

Mislim da velika temperatura unistava psilocibin tako da bolje stavi na neko ''obicno'' mesto nego da ih trujes na 40+
vanzemljak
rank2
rank2
Has thanked: 31 time
Been thanked: 7 times

Post Postao/la vanzemljak »

Nece im nista biti od 40 stupnjeva..
Hermes
rank4
rank4

Post Postao/la Hermes »

perke je napisao/la:
cofita je napisao/la:
Hermes je napisao/la:
Da xD
Ma ne zavisi to od njega i moji su isti takvi, neke stvari svojima ne mozes objasniti.
Moja keva i dalje misli da je trava ozbiljna droga.
Pa to je i moje misljenje ali imam ja i strategiju za to...Uskoro se nadam, da cu naci dobar posao i mislim da ce mi to dati 'leverage' da pregovaram gajenje pecurka neometano xD
Hermes
rank4
rank4

Post Postao/la Hermes »

cofita je napisao/la:Mislim da velika temperatura unistava psilocibin tako da bolje stavi na neko ''obicno'' mesto nego da ih trujes na 40+
Ima debata za to nisu misljenja bas jednostrana...Pa sam mislio da testiram sledecu turu cu da bas zavrnem negde na 70 stepeni pa cu da vidim...
AFX
Moderator
Moderator
Has thanked: 594 times
Been thanked: 490 times

Post Postao/la AFX »

vanzemljak je napisao/la:Nece im nista biti od 40 stupnjeva..
..veća temperatura pogoduje plijesni
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Odgovori