hehe jbg sorry na prekidanju sna

u svakom slucaju drago mi je da smo se upoznali,sledeci put cemo se i duze druziti
sto se tice ozore...hmmm ne postoje reci koje mogu da opisu sve ono sto sam osetio i doziveo tamo

ono je stvarno PARADISE i FREEDOM
cim udjete kroz kapiju na sve strane su nasmejani i pozitivni ljudi ,svi ti masu i salju poljubce,svi raspolozeni da se upoznaju,procaskaju,svi su ludacki psihodelicno obuceni,puno ljudi sa dredovima ,a najvise sam se odusevio onim plemencima kao iz filmova obuceni
nisam ni imao predstavu da je ozora onoliko prostranstvo,treba ti 3-4sata da obidjes sve..cak nisam ni stigao bas sve da vidim ,npr nisam nikako stigao taj lavirint da vidim,ni cirkus itd ali tu je i sledeca godina

najvise me je odusevio nivo svesti kod ljudi sto se tice ocuvanja prirode,svuda kese za djubre,tj uz kupljenu kartu na ulazu dobijes velike crne kese i neku epruvetu za pikavce

svuda je zemlja i trava i prasina ,nigde betona

svi hodaju bosi

jos jedan utisak su mi ostavili ti neki mirisi ozore

svuda jaki i prijatni mirisi ,tamo gde je hrana cudni neki mirisi zacina ,svuda mirisi mirisljavih stapica,pa mirisi shita,hashisha,charasa,change,vutre itd diiiivno diivnooo
shopovi su AAAAAAAAAAAAAAHHHH predivni,svi su unikatni i rucni radovi ,neki jeftini a neki i skupi ali (da sam imao)ne bih zalio ni 1000 evra da potrosim na sve one stvarcice

ima tu jos dosta utisaka i dozivljaja ali ne mogu sve odjednom da napisem mozak radi 200 na sat sada
kasnije cu napisati utiske sto se tice muzickog dela programa