Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Zoo shopovi. Služi kao podloga u terarijima. Sprešan bude u obliku cigle. 650 grama
Jebivjetar
Pozdrav ekipa, imam pitanje vezano za narucivanje grow kita. Mislija san kao prvi uzgoj tako iz grow kita pa onda uzet print pa sam sljedecu tuuru od pocetka itd.
Pa me zanima jel neko nedavno naruciva i koje stranice su sigurne? Hvalaaa
Pa me zanima jel neko nedavno naruciva i koje stranice su sigurne? Hvalaaa
Nemam pojma koji je siguran. Ali nije frka da će te oni zahebat, problem su naši... Pakete smiju otvarati, a pisma(printovi) ne smiju.
Rađe kreni odma sa printovima. Zanimljivije je, sigurnije... A i vidio sam dva kita(mislim da su sa zamnesia). Nisu baš nešto izdašni bili
Rađe kreni odma sa printovima. Zanimljivije je, sigurnije... A i vidio sam dva kita(mislim da su sa zamnesia). Nisu baš nešto izdašni bili
Jebivjetar
Trebao bih savjet.
Nisam bio dva dana kući, a one krenule u staklenci.
Plan mi je da što nježnije razbijem staklenku i krenem spasiti što mogu.
Pitanje - da li da radim dunk and roll i da uvaljam u vermikulit s obzirom na osjetljivu fazu?
Za podlogu imam glinene kuglice za drenažu umjesto perlita.
Hvala unaprijed...
PS, nije potpuno kolonizirana.
Pitanje - da li da radim dunk and roll i da uvaljam u vermikulit s obzirom na osjetljivu fazu?
Hvala unaprijed...
"My father was a watch maker. He abandoned it when Einstein discovered time is relative. I would only agree that a symbolic clock is as nourishing to the intellect as a photograph of oxygen to a drowning man."
- storm.raver
- Ima zahvala: 97 puta
- pohvaljen: 306 puta
Interesantno. Nepotpuna kolonizacija, zatvorena tegla i ne samo pinovi, nego full blown fruit.Strikan je napisao/la: ↑02.02.2021, 15:22 Trebao bih savjet.
Hvala unaprijed...
A sta je u tegli samo žito ili šta ?
Bas me zanima jel tegla bila na svetlosti ?
Možda samo dunk pa da stavis u veću posudu.
learning things
Čak je ovo starija slika, sad već napadaju poklopac.
Radim samo smeđa riža - vermikulit mix, zasad.
Da. Zajedno su mi u prostoriji s monotubovima, a nisam ih u 12/12 intervalima pokrivao.
Radim samo smeđa riža - vermikulit mix, zasad.
Da. Zajedno su mi u prostoriji s monotubovima, a nisam ih u 12/12 intervalima pokrivao.
"My father was a watch maker. He abandoned it when Einstein discovered time is relative. I would only agree that a symbolic clock is as nourishing to the intellect as a photograph of oxygen to a drowning man."
- storm.raver
Ništa, ja bih ti rekao da ih ne rolas vermom. Nema potrebe, samo ces opstruisati postojeće pinove i usporiti frutanje.
Dunkovanje 24h ce otvoriti nove pinove tamo gde ih nema, myc ce dobiti vode, i to je to.
Znači porodi teglu, dunk 24, pa u FC.
learning things
Imam nekih 15 tegli sa psenicom i micelij dobro izgleda, a drzao sam ih do sad na temp od 22 u ormaru. E sad, odlucio sam ih prebaciti van, a temp u sobi je 18-19 stupnjeva. Sta mislite je li to prihvatljivo ako mi nije bitna brzina kolonizacije? Kazu da je optimalna temp oko 24 za cubensis, ali zanima me je li ima neko iskustva sa kolonizacijom na ovako niskoj temp i hoce li bit problema?
- storm.raver
Apsolutno nikakvih problema neces imati, osim sporijeg rasta, ali kazes da ti brzina kolonizacije nije faktor.
Tako da zapali jednu buxnicu, opusti se, gledaj beyondove mimove i pusti gljivu da jede pšenicu.
Tako da zapali jednu buxnicu, opusti se, gledaj beyondove mimove i pusti gljivu da jede pšenicu.
learning things
Super onda, stavit cu mozda sliku micelija sljedeci tjedan pa da vi pogledate. Necu zapalit, rekao sam pauzirat cu 3 mjeseca, mozda jedino u ekipi zapalim Ali planiram uskoro uzimat 500 ug acida u mraku i tisini, onako na cisti organizam i na nofapu Ako ostanem ziv stavit cu trip report.