Wholecelium.com

Sve ono što ne spada u ostale kategorije
55cacc2d7823
rank3
rank3
Has thanked: 148 times
Been thanked: 68 times

Re: Wholecelium.com

Post Postao/la 55cacc2d7823 »

nemam saznanja da je bilo problema sa sjemenom. europski zakon je do neke razine iznad lokalnog zakona - za pocetak treba ustanovit odgovorno zakonodavstvo u takvim slucajevima - koje ne znam kako funkcionira. sjemenka kao kolekcionarski predmet ima smisla, i to da sjemenka ne sadrzi psihoaktivne tvari isto ima smisla, dok bi stvarna namjera sadnje aktivirala dolje citiranu tocku zakona. mislim da zakoni nekih drzava razlikuju namjeru - kao sto bi razlikovali i print za mikroskopsku analizu. primjetio sam da seed banke nude opciju uklanjanja originalnog pakovanja sjemenki, a u slucaju nedolaska nude refund ili reship - ocito tako rade s razlogom jer znaju da postoji nasumicna ili planirana kontrola. ako paket vracaju kao sto pise 0Marac0 - zasto na trackingu ne vidimo povratak paketa u drzavu posiljatelja jer mi nema logike da isti paket dobiva drugi tracking broj, i radi li se o tome da se paket kontrolira u sortirnici jedne od drzava kroz koju paket prolazi, na izvoru ili sortirnici na teritoriju odredisne drzave. isto tako, robu koja nije legalna u odredisnoj drzavi, a koja je pronadjena u istoj toj drzavi - nema smisla da se ta roba vraca posiljatelju jer zakon je prekrsen, posiljatelj ne prestaje biti u prekrsaju, stoga vracanje robe mi nekako nema smisla.. osim ako ta roba zapravo nije ni uvezena u drzavu vec joj je odbijen ulazak.. ili je kontrolirana roba. previse nagadjanja, valjalo bi sjest i procitat. kada vide originalno pakiranje sjemenki kanabisa bez certifikata pretpostavljam da odmah smatraju sadrzaj paketa ilegalnim - u slucaju da je <0.2% opet treba biti na EU popisu dopustenih. nemam provjerenih informacija za napisat. primjerice, sjeme kaktusa i ap viewtopic.php?t=3200 je proslo tek cetvrti put unutar eu nakon sto je posiljatelj bolje zapakirao i uklonio nazive. kako zakon gleda na sjemenke kanabisa u usporedbi sa recimo sjemenom kaktusa ili sjemenom ap - ne znam. digresija - mislim da kanada nema reguliran 1p-lsd. kao sto drzava bih nema zakonski regulirane kriptovalute. nadalje, za promet unutar eu nema carine, znaci na nekom drugom mjestu su zapele sjemenke prva tri puta - a sumnjam da je gubitak posiljke kada je svaka imala tracking. sjemenke mi djeluju kao siva zona, isto kao i printevi koji su tamnija nijansa sive, vozim 5 km/h iznad ogranicenja sto je dopusteno ali bolje da ne testiram granicu. hrvatski zakon omogucuje pravnim osobama upis djelatnosti prerade kontroliranog biljnog materijala, uvoz, izvoz.. sjemenki, taj dio bi isto valjalo procitati. kad bi netko pokretao web za prodaju sjemenki, elegantno rjesenje je dropshipping.

6. Uzgoj biljke za dobivanje droge jest nabavka i posjedovanje sjemena, sjetva, sadnja, uzgoj biljke, uzimanje i posjedovanje dijelova biljke koji služe za dobivanje droge.
Brain Surfer
rank2
rank2
Has thanked: 22 times
Been thanked: 14 times

Re: Wholecelium.com

Post Postao/la Brain Surfer »

55cacc2d7823 je napisao/la: 11.01.2026, 11:29 6. Uzgoj biljke za dobivanje droge jest nabavka i posjedovanje sjemena, sjetva, sadnja, uzgoj biljke, uzimanje i posjedovanje dijelova biljke koji služe za dobivanje droge.
Nazalost ovo pise u zakonu i sve dok je tako postoji rizik bez obzira prolaze li growkitovi ili ne, jer ocito su policajci ili ljeni ili im se ne da zajebavati za sitnice.
Evo prije neki dan uhvatili posiljku 4kg DMT doduse iz Perua, bas me zanima sto ce biti na sudu. Posiljke iz EU izgleda da je manja kontrola, ne znam mozda im je teze zbog crypta ili revoluta. Isto tako netko je rekao da ako unutar EU negdje zaplijene growkit da se oni vracaju posiljatelju, ali sve dok to netko ne potvrdi takve izjave ne smatram ozbiljnima. Zapravo bi bilo najbolje popricati sa odvjetnicima koji se bave time.
Odgovori