Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
lira
rank1
rank1

Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Post Postao/la lira »

Naježim se kad čujem sirene ili grmljavinu. Ne volim glasne zvukove. :)

Što misliš o sebi? :)
Tko?Sto?
rank1
rank1

Post Postao/la Tko?Sto? »

da sam pravi dreadlock rasta!
iako moja kratka kosa i ateizam kazu drugacije.

sto je za tebe ambicioznost?

jah bless :D
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

ako kazem da je netko amiciozan najcesce mislim da je ta osoba zeljna ostvariti svoje zacrtane ciljeve. Uvijek zeli uciniti vise i bolje, potrudit se da ostvari svoj cilj koliko god teska ili daleka realizacija :D onaj tko ima volje i snage uciniti ono sto zamisli ili zeli.
normalno, bez da slijepo gleda samo sebe a sve druge ignorira po putu, to je vec "dark side" ambicioznosti, to ne ne...

tange ili obicne gace? :ymdevil: :x
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Ninti
Moderator
Moderator
Has thanked: 510 times
Been thanked: 409 times

Post Postao/la Ninti »

Nešto treće :D

slika

Hahahaa :ymdevil:

Ma ipak obične gaće, uložak se lakše nakelji :D :D

Koje je najduže razdoblje da se niste okupali (tuširali) ? :psy
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
HypnoToad
Moderator
Moderator
Has thanked: 532 times
Been thanked: 1211 times

Post Postao/la HypnoToad »

Hahahaha, znam da na ovo pitanje nebi trebao jer to nije normalno, al tijekom moje 'pankerske faze' je znalo proć i po mjesec dana, skoro i dva! Al nikad nisam smrdio! =)) Na sreću, to razdoblje je daleko iza mene!

Dal ste kad imali problema s ovisnošću o nekoj supstanci (recimo da se duhan ne računa u ovo jer je taj oblik ovisnosti pre čest)?
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Red
Moderator
Moderator

Post Postao/la Red »

heheh žabo, nemoj da se stidis, imala sam i ja svojih bisera, ali sa kosom npr =)) u mojoj grunge fazi bilo je prijekopotrebno imati masnu kosu, poput nam dragog kurta, a da bi se taj sjaj i izgled, kao i oblik postigli, zahtjevalo je nepranje kose, ili mozda cak oprat bez sampona, za poseban efekt :ymdevil: nisam imala ovisnost kao pakao ovisnosti ili nesto slicno, ali znam da sam u jednom periodu zivota, kratko ali opet, imala jaku zelju prema bombonima. valjda zato jer sam uzivala i imala zbilja divna iskustva. Mozda ono sto me i smirilo da ih ne konzumiram opet i opet- kada ih imas u kuci a kao ne treba ti jos, ali svejedno zderes i dalje ko budala. sutra dan kazes, no no takvo ponasanje, pa sve odjebes i kazes, nije to za mene. :ymdevil: uvijek sam se trudila da nista ne prede u ovisnost, sto god da konzumiram. ako imas mozak i koristis ga u pravom trenutku, tesko da ce ti se tako nesto desiti...

jel si ikada zazalio sto si nesto konzumirao, zasto?:)
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Alkaloid
rank3
rank3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 29 times

Post Postao/la Alkaloid »

Zažalio sam što sam na nekom davnom partiju pojeo tri zelene tabletice s amblemom Mtv. Imao sam osjećaj kao da mi mozak gori, spojen na struju, a ja polako klizim u komu. Mislio sam da umirem, parti je bio daleko od svega, i ja dan danas mislim - da se nisam nadljudskim naporom prisilio da ustanem i teturam kao zombi dok se đubre ne istroši, vjerojatno bi me odvuklo na onu stranu.

Izaberi jedan od odgovora: Najviše se bojim ...
A) bolesti i umiranja
B) smrti dragih osoba
C) rata
D) samoće
E) paukova
F) poreza
G) siromaštva
Red
Moderator
Moderator

Post Postao/la Red »

a) ili b), mada nije to strah strah, niti razmisljam o tome, ali me stegne oko srca ako pomislim na tako neko sranje.

Jel mislis da si emocionalno stabilna osoba ? :ymdevil:
dr.manijak
rank14
rank14
Has thanked: 101 time
Been thanked: 232 times

Post Postao/la dr.manijak »

Mislim da sam stabilan u svim pogledima. "i lud misli da je on jedini normalan" :ymdevil:

Dobar set&setting?
Da li ga spremate ili kao cam, jedete dok idete do prodavnice da kupite bombone. :beljise_har:
I kako bi to izgledalo.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Frenzy
rank6
rank6
Has thanked: 17 times
Been thanked: 31 time

Post Postao/la Frenzy »

Pa obično se, ako putujem s frendovima ili slično, dogovorimo di ćemo bit i tko će se pobrinut za muziku ako je nema. Ako se ide negdje van u prirodu što najčešće i je scenarij onda pustim da se setting složi sam od sebe :)

Kaj vas čini nervoznima?
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
Odgovori