Last minute pitanja
- wizard.hannah
- rank6

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 16 times
Re: Last minute pitanja
O ovome ti ja govori:
Species :
cubensis; cyanescens; semilanceata; ...
Species :
cubensis; cyanescens; semilanceata; ...
You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind; a journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead — your next stop, the Twilight Zone.
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Čovječe, ali ja ne govorim o vrstama!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA!!!!!
Nitko od vas ovdje nije uzgojio niti jednu drugu vrstu osim Psilocybe cubensis!!!!!
Ja samo govorim o "strejnovima" unutar Psilocybe cubensis!
Da, ima puno vrsta koje sadrže psilocybin, i ja znam podosta o većini njih, ali ovdje se o njima uopće ne raspravlja!!!

Nitko od vas ovdje nije uzgojio niti jednu drugu vrstu osim Psilocybe cubensis!!!!!
Ja samo govorim o "strejnovima" unutar Psilocybe cubensis!
Da, ima puno vrsta koje sadrže psilocybin, i ja znam podosta o većini njih, ali ovdje se o njima uopće ne raspravlja!!!
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Zabo isterao te iz takta, samo lagano nemoj se nerviras, ti si nasa themajkapedija(wikipedia). 
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- wizard.hannah
- rank6

Sorry OVAN sam! Objasni mi malo podvrste glavne vrste....ako znaš neče biti teško.
ZNAČI OVDJE SVE STAJE: SVE JE OSTALO KAKO KAŽEŠ "STRAIN"???
Phylum: BASIDIOMYCOTINA
Class: Hymenomycetes
Order: Agaricales
ZNAČI OVDJE SVE STAJE: SVE JE OSTALO KAKO KAŽEŠ "STRAIN"???
Zadnja izmjena: Red, dana/u 02.03.2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: editiraj post, nemoj terat jedan za drugim nakon minute, hvala :)
Razlog: editiraj post, nemoj terat jedan za drugim nakon minute, hvala :)
You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind; a journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead — your next stop, the Twilight Zone.
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
@ jtrax »
imas detaljan gajd sa kukuruzom, procitaj ga. procedura je ista, ali se kukuruz ipak treba sterilizirat sa vodom u teglama jer namakanje nije dovoljno. baci oko pa procitaj. Kukuruz kokicar, jeste...
p.s. ajde vas dvoje na private o tome...ovo su last munute pitanja
imas detaljan gajd sa kukuruzom, procitaj ga. procedura je ista, ali se kukuruz ipak treba sterilizirat sa vodom u teglama jer namakanje nije dovoljno. baci oko pa procitaj. Kukuruz kokicar, jeste...
p.s. ajde vas dvoje na private o tome...ovo su last munute pitanja
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Ne, tu ne staje ništa.wizard.hannah je napisao/la:ZNAČI OVDJE SVE STAJE: SVE JE OSTALO KAKO KAŽEŠ "STRAIN"???
Agaricales je red koji obuhvaća sve gljive lističarke. Ono osnovno, koje se kasnije dijeli na porodice, pa na rodove i na kraju na vrste. Znači ja UOPĆE ne govorim o tome.
Idemo dalje prema strejnovima, sljedeće nakon Agaricales dolazi porodica Strophariaceae i nakon toga rod Psilocybe. Psilocyba ima stotinjak vrsta. Neke rastu na otpadcima drva, neke na kompostiranoj travi a neke na izmetu preživača. Sad dolazimo do (!!!)VRSTE(!!!) Psilocybe cubensis. Kada se priča o vrsti neke gljive onda se pripadnost potvrđuje DNA analizom, makroskopskim obilježjima (izgled) i mikroskopskim obilježjima (spore, cystidia i td.). E teka sada dolazimo do onoga o čemu ja pričam cijelo vrijeme a ti to nemožeš shvatit!! Ja govorim samo o onim imenima koja su na FSRE pod "Psilocybe cubensis strain list"!! Sva obilježja im ulaze u granice koje obilježavaju jednu vrstu, i razlike među njima su samo tolike koliko mogu biti unutar jedne vrste, a to nije puno.
Btw, dr. manijak hvala na podršci!
P.S. oprosti Red, ali moram ovo razjasnit ovdje.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- wizard.hannah
- rank6

Hipno..buduči da si moderator...mogu zati školu tvoju? Ako je OK? Ako nije razumijem.