!! Opasnosti Cijepljenja !!

Njegujte svoje tijelo i duh u skladu sa prirodom
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 289 times
Been thanked: 317 times

Re: !! Opasnosti Cijepljenja !!

Post Postao/la huana.meri »

lol

kad sam bio skolarac, klinjo, prva cjepljenja, osjetio sma nekaku odvratnost u tom serijskom zabadanju igle u nas sve, cijepljen sam po rodjenju redovno sta se 83. bubalo u nas, a onda sam uredno stvarao probleme od progledivanja do danas, igle nemogu smislit, taj fizicki akt probijanja neprobojnog, guranja neceg tekuceg da se pomjesa sa mojim u meni, pozeljno ili nepozeljno ubrizgavanje po sistemske filtere i cistace, sve mi je to onda dok nisam znao jos prdnit nekako sam, bilo nenormalno...
ako se sjecam dobro, pobjego sam s jednog cijepljenja od 1-4, pa se ustanovilo da sam ja to primio kao beba a oni su ponavljali jer je moja gen i dalje imala rodjenih u brdima van bolnice, pa kao ajde nisam fulo, onda u skoli kasnije opet nekako sranje, 7-8 razred, tu sam dobio onaj test satic nekaki i reagiro odma pa kao nisam trebo cijepivo, pa onda srednja neznam sta je bilo, al ladno sam 3 dana pobjego za kurats a ne da izbjegnem iglu...cesto su me plasili kao pazi, kad si tetanus primio, skroz si bos, nabijem se nekud, svi panika odma na mene, ja gledam, nikad nisam upalu dobio, oteknuce, a nabijem se bas na rijavo, zadnje jace sam otvorio kozu do tetiva motorkom prije 5 god mozda, 7, ni kapi krvi nema sekundama, samo bijele tetive, ja odlepio skoro, trc u kucu da propolisom to ruknem i zamotam, tako je i krenilo krvarit, zinila koza ko sad bi reko sta, al sam vidio da mehanizam nije ozljedjen, neboli me, noga radi, visi normalno, sve funkcije ima, reko samo me trovanje sad moze napast ako nisam steriliziro dobro, i opet sam se izvuko....neznam vise sta da mislim, sumnjam i u tetanus da nisu imali ideju da "poboljsaju'' nesto pa dans porokaju ko svinje...nevjerujem sistemu vise i hbg, vidim svojim ocima da ljudi u sustavu masovno postoje radi sebe, cast iznimkama....
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
faceOff
rank11
rank11
Has thanked: 211 times
Been thanked: 310 times

Post Postao/la faceOff »

Ma govna su to. Imaju razrađene metode. Igranje na strah je prva karta, druga je odgovornost i sućut za druge, treća je oduzimanje komoda, a zadnja je penaliziranje
Vidio sam to i prije korone.
Mali mi je cjepljen u rodilištu i do prvog razreda ništa. Pa su uvjetovali za upis u školu. Ova na sistematskom me prvo strašila tetanusom, rubeolom..., kad je vidila da ne pali onda je počela baliti o zaštiti druge djece bez imuniteta... Na kraju da ne može u školu.
Otišao sam u zavod za javno zdravstvo i reklao da bi ga cijepili, ali ne sa koktelima već pojedinačnim cjepivima, da sada ima bronhitis i da ga nećemo odmah... Ali neka da potvrdu da je dijete na docjepljivanju. I dala je. Prošlo je osam godina nije primio niti jednu dozu i nikom ništa
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 289 times
Been thanked: 317 times

Post Postao/la huana.meri »

da, slicne probleme mi je bratis imao sa sinom, no malo i vece cak jer je gore nekako strogo oko Zaboka, valda zagorci ludi...njemu su pokrenuli postupak kao nekaki socijalni, s ciljem da ga useru od straha kako ima posla sa sluzbom koja i oduzima djecu nesavjesnim roditeljima....i da, zato trebaju idioti u sustavu, da nepropituju to nego provode sljepo za 1270 e mjesecno, da imaju za punjenje dupeta vlastitog....
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
Odgovori