https://shinyspores.co.uk/
Pozdrav dali je okej narucivati iz UK? , nekako nizozemska mi nije najdraza za narucivanje jer je veca sansa da otvore paket iz takve zemlje ali uz to znam da ujedinjeno kraljevstvo ima jebačke isto provjere po carinama , nov sam i cini mi se komplicirano sam proucavati i raditi taj cijeli proces sam dok placanjem 20ak eura imam vec gotov proizvod.
Iskustva s ovom stranicom?
Iskustva s narudrzbama bilo koje stranice iz UK?
Iskustva s growanjem sa vec gotovim spricama liquid spore
Oprostite ako sam nesto krivo napisaon ili rekao , jako nov sam u growu i hvala.
(please nemojte pokusavat nagovarat me da kupim spore print i radim sve sam jer prvi puta bi zelio jednostavnije da uhvatim cijeli proces , jako veliki detalista sam i tako mi više paše da se uhodam vidim na laksi nacin pa cu lako pojačavati kompliciranost growanja i kvalitetu procesa. Hvala svima
Shinyspores.co.uk Dali je itko naručivao liquid spores u špricama?
-
HowardMarks
- rank1

- Been thanked: 1 time
-
HowardMarks
- rank1

- huana.meri
- Moderator

- Has thanked: 289 times
- Been thanked: 317 times
Re: Shinyspores.co.uk Dali je itko naručivao liquid spores u špricama?
418 puta pogledano, niko nije probo tak sta, bas smo balkanjerosi pravi home made buckalice...lol, i ovo 400 pogleda brojka mi je isto malo visoka nekako, il mi imao 300 agenata skrivenih svojih tu na forumu, ili nas 300 DEA macana prati ko muva gowno...kako to, kako???
sta se cimas opce, ako imas love, naruci negdi, samo ja nebi kao ti kompliciro, britanija i te fore, to je treci svijet za nas sada, drz se face to face ordera preko fejsare ako si u nekim grupama, a ima ih na vagone, ili izaberi spain, holland, portugal sajt i klik baj i bok...nista u sporama nema kontaminirajuce za tvoju slobodu, posebno za tvoju slobodu, a posebno ako je iz EU zemlje, jer ako imas samo mikroskop doma nekakav, i najobicniji djecji, imas super alibi, htio si vidjeti spore pod uvecanjem , valjda imas neku mikolosku spiku da se branis a ne da sutis na nekaka pitanja ko narko krivac...botanika, biologija su nepresusna tema, koji god smjer da krenes, uvjek imas znanstveni razlog i radoznalost o bioloskim sistemima, zivotu, ulozi micelija na eko sustave, a ako narucis iz sirote britanije, pa krene nekaka pizdarija, a ti jos nemas blage u sta si uso....moja percepcija neka....napominjem opet, imas europskih psilo grupa neznam ni sam kolko, dobivao sam printeve iz kanade, nizozemske, slao sam micelij i suspstrat u kanadu, sve ok bilo...spric nisam i nije mi sila, sam spric i je problem, da je tekucina u kapima kao visine vec je druga pjesma....kako zelis...
sta se cimas opce, ako imas love, naruci negdi, samo ja nebi kao ti kompliciro, britanija i te fore, to je treci svijet za nas sada, drz se face to face ordera preko fejsare ako si u nekim grupama, a ima ih na vagone, ili izaberi spain, holland, portugal sajt i klik baj i bok...nista u sporama nema kontaminirajuce za tvoju slobodu, posebno za tvoju slobodu, a posebno ako je iz EU zemlje, jer ako imas samo mikroskop doma nekakav, i najobicniji djecji, imas super alibi, htio si vidjeti spore pod uvecanjem , valjda imas neku mikolosku spiku da se branis a ne da sutis na nekaka pitanja ko narko krivac...botanika, biologija su nepresusna tema, koji god smjer da krenes, uvjek imas znanstveni razlog i radoznalost o bioloskim sistemima, zivotu, ulozi micelija na eko sustave, a ako narucis iz sirote britanije, pa krene nekaka pizdarija, a ti jos nemas blage u sta si uso....moja percepcija neka....napominjem opet, imas europskih psilo grupa neznam ni sam kolko, dobivao sam printeve iz kanade, nizozemske, slao sam micelij i suspstrat u kanadu, sve ok bilo...spric nisam i nije mi sila, sam spric i je problem, da je tekucina u kapima kao visine vec je druga pjesma....kako zelis...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 
-
HowardMarks
- rank1

ok hvala vidim da nije toliko teško napraviti sam to , gdje da narucim za preporuci mi nesto gdje ti je brzo doslo spore print
imas na freespore . com (ne znam smije li se staviti link baš). Skupina ljudi iz španjolske, šalju spore i slično tu po europi, čekiraj si pa javi.