Golden Teacher pirinac

Pratite Vaš uzgoj i napredak, ovdje objavite Dnevnik Uzgoja
Avatar
storm.raver
rank10
Postovi: 434
Pridružen/a: 11.02.2014, 15:59
Ima zahvala: 96 puta
 pohvaljen: 277 puta

Re: Golden Teacher pirinac

Post Postao/la storm.raver »

long_pipe_magician je napisao/la: 28.03.2022, 13:06 Gle sam si se našao prozvan u tome. Što se mene tiče, ja nijednu od onih tegli ne bi bacio. Ne znam di si točno vidio bakterije na slikama? Ja vidim samo ispucala zrna a spomenuo si i pljesni koje na slikama ni mikroskopom ne mogu pronaći. Čak da ih i ima (bakterija), kad se to pomješa u supstrat micelij to proraste a za čovjeka nema nikakve opasnosti. Isto vrijedi i za većinu pljesni, ali takve tegle ipak bacam jer se neke vrste šire brže od micelija a neke mogu biti i opasne za čovjeka. To su rijetke vrste, ja ih ne prepoznajem ali nemam problema s tim da bacim sadržaj i operem i sačuvam teglu. Nikad poslije problema.

Inače, stormi je i meni rekao za večinu tegli da su kontaminirane, uz još par ljudi. Ja volim čut više različitih mišljenja samo ih ne vrednujem isto. Naučiš kroz vrijeme čitajući izjave i savjete drugih ko lupeta a tko ima znanje pa se i po tome ravnaš. Što ne znači da su jedni uvijek u pravu a drugi u krivom. DA sam ga psolušao bacio bi 10ak sasvim dobrih tegli koje sam iskoristio. Isto kao i ti sada. Vidi sama. Ništa osobno stormie
Šta je sa tobom ? Nemaš skillset ni znanje da diskutuješ o gljivama na ovom nivou, a uporno se trudiš. Plus ne samo što nemaš pojma o čemu pričaš, i lažeš. Nisam ti nikakve tegle rekao da su kontaminirane, a ako jesam daj link. Ah, očigledno se mali longi uvredio jer je popušio ovde, pa sad izmišlja gluposti. Jagodica ti je rekla da su tegle kontaminirane, a kako je opisala miris, deluje od kvasca. Znači definitivno sam video kontaminaciju, a ti ne. Cry yet ?

Hife nižih buđi su itekako prisutne na slici, to što ih ti ne vidiš ne znači da ih nema. Kad si došao prošle godine u otprilike ovo vreme i pitao šta je ekspres lonac i ostale gluposti koje su sto puta odgovorene na forumu, vrlo rado sam ti pomogao. A sada ideš naokolo i učiš me kako se buđi samo mikroskopom mogu videti i kako ne znam da identifikujem bakterije i hife buđi, plus me optužuješ za imaginarne tegle, a od februara nisam bio na forumu do oktobra.

Nažalost samo praviš budalu od sebe, umesto da priznaš da ne znaš ništa, i da si pogrešio. Ništa lično longi, samo konstatujem činjenice. :thumbsup:
:mushroom: learning things :mushroom:
Avatar
long_pipe_magician
rank4
Postovi: 129
Pridružen/a: 06.01.2014, 11:38
Ima zahvala: 74 puta
 pohvaljen: 30 puta

Re: Golden Teacher pirinac

Post Postao/la long_pipe_magician »

Whatever sinko. Sa psihički nestabilnim osobama ne isplati se raspravljati.
Odgovori