Moram priznati da je ovo moj prvi post na forumu, ali ne samo na Majci, već i inače

Pratim vas već nekoliko mjeseci, pa i duže (percepcija vremena je malo škakljiva stvar

Na Majku sam došla potražiti pokoju informaciju o gljivama. Naime, prije cca 1god počela sam sa mikrodoziranjem. Naišla sam na online intervju sa dr. James Fadimanom i odmah sam se "zakačila".
Prije nekoliko godina sam doživjela veliku traumu koja je na mene imala izrazito jaki efekt. usudila bih se reći i da mi je izazvala PTSP, bila sam u konstantnoj apatiji, pa čak i depresiji, mada funkcionalnoj. Nakon dva mjeseca mikrodoziranja gljivama po režimu dr. Fadimana (on predlaže da se svaki 4. dan uzme 0,2 - 0,5 mg gljiva) počela sam osjećati promjene u svom ponašanju, u percepciji sebe i svijeta oko sebe, počela sam više uživati u životu, lakše podnositi "teže" dane, loše vijesti, počela sam biti fizički aktivnija, više interesa prema raznim hobijima.. Ukratko, postala sam znatiženo malo dijete koje želi disati punim plućima i uživati u tome.
Nemojte me krivo shvatiti, te promjene koje gore opisujem su bile male, ali proces oporavka je započeo

I šta sada? Da ne duljim... Idemo dalje!

Još uvijek nisam tripala. A želim. Imam u planu ovoga ljata uzeti gljive. Još razmišljam o količini.. Ne želim žuriti i naglo odluke donositi. Također, čitam mnogo o DMT-u. Jako me interesira. Ali o tom - potom. Uvijek je tu problem nabavke, pronalaženje sittera itd.
Dragi moji,
eto, to sam ja