Voda

Čuvajmo Planetu Zemlju
Odgovori
Avatar
malva sylvestirs
rank5
Postovi: 154
Pridružen/a: 01.01.2018, 13:36
Ima zahvala: 116 puta
 pohvaljen: 125 puta

Voda

Post Postao/la malva sylvestirs »

Pozdrav svima :)
Nisam nigdje mogla naći teme vezane za vodu, a ako već postoje ja se ispričavam što sam stvorila još jednu...

Čitala sam o učincima vode općenito na ljudsko psihofizičko stanje, i spominjala se magnetizacija vode koja ima efekt takav da molekula vode veže više kisika iz okoline pa pijenjem takve vode dolazi do veće oksigenacije organizma,a samim time se poboljšava i imunitet,opće stanje tijela i psihe... osim na čovjeka, magentizirana voda ima jako pozitivno djelovanje i na biljke.
Jedan stariji prijatelj koji već godinama živi održivim životom u šumi sa sobomi životinjama, jednom prilikom mi je govorio kako radi na analiziranju okoline da postavi magentizaciju za vodu, tj da razmišlja kako je najbolje okrenit magnete da voda bude okrenuta prema sjevernom polu. I tu sam prvi put čula za to da se molekule vode magnetiziraju prema sjevernom polu u skladu sa samom magetizacijom Zemlje (paleomagnetizacija). A sjeverni magentni pol se konstanto kreće u os rotacije zemlje, tj. magnetske sile izlaze u blizini južnog pola, i vraćaju se u Zemlju u blizini sjevernog pola. Uglavnom, da sad ne odem predaleko, ako netko zna nešto više o raznim metodama za magentizirati vodu iz česme ili potoka bila bih jako zahvalna :) Ja znam za samo jednu metodu a to je da se voda ulije u posudu koja ne smije biti metalna te se stavi na magnete (keramičke ili neodimijske). Ova tema me zanima jer me prati problem s vodom, posebno sad dok živim u gradu, a kad sam doma na selu, voda nije tako grozna ali bih htjela napraviti još eksperimenta osim ovog jednom da vidim kako će biljke reagirati. Mislim da ova naša voda pomješana sa hrđom iz cijevi, kancerogenim klorom, olovom,pesticidima,teškim metalima itd. nije više opcija i da bi trebali poduzet nekakvo čišćenje.

http://www.hydrolux.info/english/10%20f ... %20FAQ.htm ovi dobri ljudi su pokrenili niz metoda za čišćenje vode koju pijemo mi,biljke i naše životinje, možda netko vidi nešto korisno :-?
eto,toliko od mene za sad
what you resist persist
Odgovori