terrarium
- antoniopavaroti
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 338 puta
Re: terrarium
...ako je u sredini kao što pišeš krigla malo šira od vrha , nema šanse da ti keik ispadne vani , nema šanse jer i ovako teško ispadaju . Moje mišljenje je kupuj druge posude , čaše koje imaju razliku između dna i vrha u dijametru barem 1-2 cm ..eto onda če to ići , recimo , glatko . Ja sam čak i i Lesnini na odjelu suđa i tegli za cvjeće našao neke kao čaše za mirisne svječe , idealno debelo staklo a konus velik ...ispadaju kejkovi sami
" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
Kupujem.antoniopavaroti je napisao/la:...ako je u sredini kao što pišeš krigla malo šira od vrha , nema šanse da ti keik ispadne vani , nema šanse jer i ovako teško ispadaju . Moje mišljenje je kupuj druge posude , čaše koje imaju razliku između dna i vrha u dijametru barem 1-2 cm ..eto onda če to ići , recimo , glatko . Ja sam čak i i Lesnini na odjelu suđa i tegli za cvjeće našao neke kao čaše za mirisne svječe , idealno debelo staklo a konus velik ...ispadaju kejkovi sami
A poklopci?
Alu folija ili nešto drugo?
People say you have to travel to see the world.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
- antoniopavaroti
- antoniopavaroti
Ako budeš radio čisto i pažljivo i ako par puta pročitaš na saitu sve o metodama uzgoja , kontaminacijama itd itd itd , velika je mogučnost da ti uspje . Naravno , mi čemo ti pomoći savjetima kolko budemo mogli i znali ali opet nemoj svaku sitnicu da ti mi rješavamo . Dakle pročitaj sve ovdje o uzgoju , mislim da gotovo nema pitanja ni situacije koja nema odgovor , pomalo zahvaljujući svima ali najviše Dr. Hypnu ...
OK hvala, Hypna najviše i čitam na onoj "Last minute" temi, tamo je napisao hrpu sitnica koje sam pročitao na Shroomery i sličnim forumima ali u međuvremenu već zaboravio, sada si radim bilješke sa strane.antoniopavaroti je napisao/la:Ako budeš radio čisto i pažljivo i ako par puta pročitaš na saitu sve o metodama uzgoja , kontaminacijama itd itd itd , velika je mogučnost da ti uspje . Naravno , mi čemo ti pomoći savjetima kolko budemo mogli i znali ali opet nemoj svaku sitnicu da ti mi rješavamo . Dakle pročitaj sve ovdje o uzgoju , mislim da gotovo nema pitanja ni situacije koja nema odgovor , pomalo zahvaljujući svima ali najviše Dr. Hypnu ...
Vermikulit i perlit mi još nisu stigli, naručio sam iz onog zagrebačkog shopa, čuo sam se s njima telefonski, frajer mi se činio da je jedan od onih "lako će mo" tipova, a možda sutra i stigne, ali ako nisu imali na skladištu mogli su otvoreno reći, ne prodavati maglu, ne bi mi bio problem sačekati, kao što reko', ne žuri mi se.
Još jednom, hvala svima.
- antoniopavaroti
"Jedan ratnik , jedan lovac na moć , nikada ne žuri ,..on nije lovina , on je lovac ... i svojim postupcima , svojim besprekornim delima čini tu moć svojom lovinom .Zato je on beskrajno strpljiv jer zna šta čeka ".
Don Huan
Don Huan
Ako ti perlit ne dođe..imaš ga u svakom bauhausu.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Naručio iz Srbije s webshopa Hidroponika, sve uredno poslano u pograničnu poštu kao "poste restante", sutra mi to rođak iz Slavonije podiže i šalje busom.AFX je napisao/la:Ako ti perlit ne dođe..imaš ga u svakom bauhausu.
Ne naručujte iz Grow Shop Zagreb, provjereno su nesolidni, lažu da imaju stvar na lageru kada je nemaju, na daljne upite više ne odgovaraju i ne javljaju se na telefon.
Otkazao sam im jučer narudžbu, a ovi iz srpskog web shopa su profesionalno isti dan sve normalno poslali.
- amanita.amanita
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 1 put
upit
Ustvari želim dobiti samo print i da počnem kako treba.
Pa sto si nisi narucila print s fsre?
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.