Ayahuasca ~ Biljna učiteljica~

Konzumacija, načini pripreme & primjene, ekstrakcije itd.
Beyond Le Fov
rank14
rank14
Has thanked: 425 times
Been thanked: 1462 times

Re: Ayahuasca ~ Biljna učiteljica~

Post Postao/la Beyond Le Fov »

Čiča
rank5
rank5
Has thanked: 285 times
Been thanked: 51 time

Post Postao/la Čiča »

Beyond Ra je napisao/la:nečije zanimljivo iskustvo http://blog.vecernji.hr/ratko-martinovi ... vanje-6145
Komentar ispod članka:
vidi se u cijem su vlasnistvu novine...samo vi reklamirajte satanizam i prizivanje demona......
Hahahahahahahah :)
Devil'sChase
Moderator
Moderator
Has thanked: 316 times
Been thanked: 206 times

Post Postao/la Devil'sChase »

[media]link[/media]
Odličan Ted' o zanimljivom iskustvu s majkom
s4ha
rank5
rank5
Has thanked: 54 times
Been thanked: 65 times

Post Postao/la s4ha »

Iskustvo je po meni poprilicno nemoguce pribliziti ikome drugom, jer je iskustvo individualno, bas kao i interpretacija istog, ali evo par crtica i smjernica.

Probao sam ju par puta, ne znam jesam li ikad bio laksi i tanji nakon ciscenja, vidio Vishnu kako mi mase sa smjeskom i ide svojim putem na nekim valovima, na putu do WCa legla me na pod i najednom sam u svemiru koji je cudan, planeti su jako blizu i podosta ih je, ja na podu lezim rasirenih ruku i tamo sam u istoj pozi samo sto lebdim i gledam sebe kako govorim Om tom svemiru, Om je plavo zelene boje i siri se tim svemirom, netko me budi iz toga i govori da sam na putu, idemo dalje no opet me rusi na pod i tako jos jednom. (ovaj dio sa svemirom je bio uz malo jacu dozu, cjelodnevnu post, ali uz nesto rada i sweat lodge par sati prije ceremonije)
Zanimljivo je da ja prije toga nisam nikad rekao Om, i vecinu zivota sam proveo kao ateist, tj. agnostik.
Isto tako razina detalja koji su tu bili, par djelova kojih se sjecam kroz maglu, pregledavanje nekih djelova zivota u kojima ti pokaze koliko tvoja djela i onaj neki objektivni i malo amo to nazvat hladniji nacin ima utjecaja na druge, prije toga sam tezio jednostavnosti svojih akcija, no jebiga nije bas sve tako crno - bijelo u ljudskim odnosima.
Bilo je tu jos svega, no nogu napisati 10 stranica o tome i ne reci nista konkretno jer se rijecima ono ne moze opisati, tj. ja ne mogu :D

Ukoliko ju idete probati, napravite to bez predrasuda, bez ocekivanja, bez opterecivanja tuđim iskustvima, vase ce biti unikatno i samo ga vi mozete razumjeti na pravi nacin.
Ne borite se, prepustite se iskustvu i ne brinite se ako vam iz prve nije sve jasno, zapisite natuknice onog cega se sjecate, a ostalo ce doci u narednim mjesecima polako.
I ne bojte se ako ne napravi sve ono sto ste ocekivali nakon prvog koristenja, mozda shaman prvi put testira prag tolerancije pa ce dati malo slabije doze, ili vam jednostavno treba par puta da se opustite i dobijete to iskustvo koje trebate.
The men is now the victim of it's own technology,
the victim of it's own life; instead of being in control of it.
evo mene
rank2
rank2
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Post Postao/la evo mene »

Dragi moji,

molim vas za informacije gdje se moze otici na kvalitetne ayahuasca ceremonije u okruženju, dosta je tesko doci do njih pa ili ovdje ili na PP,hvala hvala hvala....
Ignacius Stasiti
rank1
rank1

Post Postao/la Ignacius Stasiti »

Jeli ayahusca legalna u Hrvata i da li se može nabaviti? :-?
Mutinus Caninus
rank2
rank2
Has thanked: 27 times
Been thanked: 9 times

Post Postao/la Mutinus Caninus »

evo mene je napisao/la:Dragi moji,

molim vas za informacije gdje se moze otici na kvalitetne ayahuasca ceremonije u okruženju, dosta je tesko doci do njih pa ili ovdje ili na PP,hvala hvala hvala....
Pridružujem se upitu, ako bilo ko ima provjerene informacije, molim da mi proslijedi na mail ili ovdje (dok ne naberem 20 postića za PP) :-s
Echoes
rank4
rank4
Has thanked: 29 times
Been thanked: 48 times

Post Postao/la Echoes »

Nemojte se previše vezati za priče o moći šamana i ceremonijalnog okruženja. Sve što je potrebno za duboko iskustvo se već nalazi u kemiji mozga. Jedino što je potrebno su oprez i dobra namjera.
Sve drugo je mitologija. Barem iz moje perspektive.
tišina je najbolji jezik
aries75
rank3
rank3
Has thanked: 17 times
Been thanked: 20 times

Post Postao/la aries75 »

Meni je saman puno pomogao na prvoj ceremoniji kada sam jako povracao. Cim bi dosao blizu mene meni je bilo dobro.
SleppyInHead
rank4
rank4
Has thanked: 24 times
Been thanked: 45 times

Post Postao/la SleppyInHead »

Čitam knjigu upravo u tome i kaže da ako šaman ne može da vas smiri svojim prisustvom dok ste napeti ili tako nešto, onda to nije pravi šaman.
Odgovori