Ja sam novi ovdje i tu sam iz razloga sto sam cuo za ovu knjigu prije nekoliko dana i odmah me privukla iz razloga sto u sebi nosim ogroman teret i neznam dali sam spreman i dali uopce da se upustim u ovo. Naime moj problem je psihicke naravi, radi se o traumi koja mi je promijenila zivot. Naime prije 12 godina podvalili su mi 2LSDa u pice nakon cega sam dozivio stanje kakvo moj mozak nije mogao percipirati nego se samo razvio strah koji se javlja do danasnjih dana. Ukratko..Dozivio sam bad trip, van tjelesno iskustvo, umro tu noc i vratio se... nesto paranormalno i ogroman strah od svega koji je ostavio dugogodišnje posljedice na mene. U narednom vremenu oko nekoliko mjeseci zivio sam u stanju psihoze... cijeli svijet mi je izgledao namjesteno,matrix.. izgubio sam dodir sa realnosti. Tada sam i razvio prve panicne napadaje koji su se manifestirali tek nekoliko godina kasnije kada mi je otac umro.
Naime nikada nisam isao psihijatru, nosim to u sebi i nesvjesno sam trazio sam odgovore sto se zaista dogodilo tada. Nažalost sve to je djelovalo negativno na mene tako da sam se samo kroz sve ove godine povukao u sebe, razvio strahove od svijeta...zivota i ogroman strah od smrti.
Sve je to duboko zakopano u meni i zivim sa time vec vise od 10 godina.. inace sve to dobro skrivam...na van sam vesel...bavim se aktivno glazbom i ugostitelj sam privatnik.. nedavno su mi zatvorili posao i prolazim kroz jedno jako tesko i stresno razdoblje dotle da su mi se aktivirali panicni napadaji ponovno nakon 8 godina. Nezelim ici doktoru i biti neciji pokusni kunic....a opet vjerujem da sam razvio neku vrstu psihoze. Prozivio sam traumu koja tinja u meni godinama i izbacuje se van kada stres eskalira.. Zelim si pomoci...i znam da potiskivanje svega i gutanje helexa kada je najgore nije rjesenje. Isto tako neznam kako si pomoci. Neki dan mi je osoba koju sam upoznao isto to vece ni sam neznam zasto preporucila ovu knjigu.... kopam vec 3 dana, skupljam informacije ali se u meni istovremeno opet javlja strah budem li se morao suociti sa svime iz onog vremena. Bojim se da mi se ne pogorsa stanje i da stvarno dobijem kopcanje na leđima :/ Zelim si pomoc i neznam dali je mozda ova knjiga makar djelic puta. Nekada stvarno pozelim da me lupi auto i da izgubim pamcenje na ovih 12 godina...ma dao bih i svih 35..pa da krenem od nule kao malo dijete i osjetim da sam ponovno ziv
Dosadilo mi je hodati pod teskim staklenim zvonom... vise u nicemu ne uzivam.. nista mi ne pruza zadovoljstvo... svijet kroz moje oci izgleda kao da gledam neki dosadan film koji moram gledat i nema mu kraja...
Nebih voljeo da netko ima slicno iskustvo ali ako znate nesto slicno i dali bi mi ova knjiga mogla imalo pomoci ili odmoci bit cu zahvalan na nekom odgovoru.