Prošli uzgoj je skoro uspio, ali eto budući da sam početnik, nešto sam smrdao u ključnom trenutku i dogodilo se što se dogodilo. Jebiga. Više sreće drugi put.
Ovo je taj drugi put!
Taman mi se poklopilo da ljudi iščezavaju iz kuće sutra, pa sam danas stavio raž pod vodu. Neće se namakati baš 24 sata, ali jedno 13-14 sati hoće; morat će im biti dovoljno ^^
Ovoga puta radim stvari nešto drugačije. Raž steriliziram u ekspres loncu na sat i pol (umjesto u običnom), jedna tegla je mješano zrnje raži i pšenice, tu raž neću prokuhavat nego samo pod vrućom vodom ispirat da maknem prašinu i ta sranja.
Možda nije potrebno, ali stavljam slike, čisto da budu tu
Drž'te mi fige!

P.S. - Budući da mi je u prošlom uzgoju jedna tegla bila kontaminirana, čini se da je u jednoj šprici možda nešto pokvareno. Budući da imam tri šprice, označio sam koja ide u koju teglu, pa možda skontam koja je. (a možda je sa špricama sve ok a ja sam nešt sjebo usput - tko zna
P.P.S. - neke od ovih baljezgarija su čisto meni za referencu kasnije, da vidim kako sam i šta radio, da se podsjetim. To je zato što sam kreten i zaboravljam stvari i nemam pametnijeg posla.. XD