Odlicno izgledaju te tvoje palacinke, L.A.

ja bih vjerovatno otisla predaleko pa bih crtala po njima jer mi nije problem zaigrat se u kuhinji k'o malo dijete... E sad cu bas u nabavku pa cu se bacit na sarene palacinke, ubaciti malo boja u ovu sivu nedjelju, hvala na ideji!
E ne znam ako je netko probao, ali ja sam nedavno otkrila novi nacin spravljanja palacinki koji je za mene malo je rec bozanstven, pa da ga podijelim s vama jer je tako smijesno jednostavan a fenomenalan! Dakle, smjesu treba napraviti malo gusce i untura staviti cimeta - ja volim kad sve mirisi po cimetu pa ga bas natrpam unutra onako fanj. I onda na red dolazi - jabuka

nju cete fino ocistiti (ja maknem sredinu, koru ostavim, stvar je ukusa) i izrezati po duzini, na tanko (ili naribati ako imate kakav pribor za to, poput onog super sjecka haha, btw super stvar ta cudesna kutija). Kada ulijete smjesu u tavu, deblji sloj, uroniti ploskice jabuke u gornju stranu i mantrati dok donja strana nije spremna jer okretanje zna biti malo zaje*ano
I eto, okrenete palacinkicu, jabuke se brzo peku pa to sve ne traje puno duze od spravljanja obicnih. Eto, tko voli takve avanture tipa pecene jabuke, definitvno preporucam, mozete improvizirati, dodavati i oduzimati sto vam padne na pamet, kako god, it can't go wrong with pancakes
Dobar tekic!