Predložite dobar Film :)
- sometimes
- rank13

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 85 times
Re: Predložite dobar Film :)
cuo sam da je ljudima ili ful dobar ili nije uopce, ja ga idem pogledat, po traileru sam vrlo zadovoljan.....
....it didn't make any sense.....
- extranoize
- rank9

- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 105 times
meni je dobar Cloud Atlas.
nadam se da će se neki ljudi malo zapitat nakon filma,
te da ih to možda bar na dan potakne da budu svjesniji
nadam se da će se neki ljudi malo zapitat nakon filma,
te da ih to možda bar na dan potakne da budu svjesniji
Okali se u Materiji, sine Zemlje, okupaj se u njezinim gorućim slojevima, jer ona je izvor i mladost tvojega života.
Pierre Teilhard de Chardin
Pierre Teilhard de Chardin
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
kul, izletio je u nekoj R5 verziji, ali nažalost zvuk je cam pa čekam još koji dan da izleti kako spada, emam voje gledat sa šugavim zvukom. izgleda zanimljivo, samo sam uvijek malo skeptična 
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- sometimes
- rank13

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 85 times
dosao je cloud atlas u nekom normalnom formatu na thepiratebay....
....it didn't make any sense.....
- Beyond Le Fov
- rank14

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 1459 times
moderna interpretacija matrixa, vrlo uspješna, film je odličan
i baš u pravo vrijeme sad poslije 21.12 da podigne u ljudima vjeru u same sebe i u bolje sutra
i baš u pravo vrijeme sad poslije 21.12 da podigne u ljudima vjeru u same sebe i u bolje sutra
- Red
- Moderator

ja ga moram opet pogledati. zvuk je bio katastrofa, nešto se šiftao cijelo vrijeme pa nisam pola skužila niti čula. Vizualno prekrasan...
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Beyond Le Fov
- rank14

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 1459 times
http://thepiratebay.se/torrent/7943888/ ... O.XviD-S4A
fajl je veličine cd-a ali kvaliteta slike i zvuka je optimalna, postoje i titlovi naši
fajl je veličine cd-a ali kvaliteta slike i zvuka je optimalna, postoje i titlovi naši
- Red
- Moderator

Odgledan atlas, fora, a sada kako će si ko interpretirati priču- po svom. Uglavnom, zadovoljna 
E sada, iznenađenje samo takvo. Dredd
Akcija, pucanje, svašta nešto ali opet kul. Ono što je nas kupilo jesu scene koje oduzimaju dah, scene snimane tijekom djelovanja droge Slo-Mo. Film ima neke zbilja fora momente.
In the land of Mega City One, a new kind of drug, Slo-Mo, has taken the town by storm. As Paramedic TJ explains, instead of giving a high, this drug makes it appear that time is passing at only 1% of its normal speed. This not only makes for an important plot point but allows the film to have some pretty awesome slow-motion scenes.
[media]link[/media]
E sada, iznenađenje samo takvo. Dredd
Akcija, pucanje, svašta nešto ali opet kul. Ono što je nas kupilo jesu scene koje oduzimaju dah, scene snimane tijekom djelovanja droge Slo-Mo. Film ima neke zbilja fora momente.
In the land of Mega City One, a new kind of drug, Slo-Mo, has taken the town by storm. As Paramedic TJ explains, instead of giving a high, this drug makes it appear that time is passing at only 1% of its normal speed. This not only makes for an important plot point but allows the film to have some pretty awesome slow-motion scenes.
[media]link[/media]
- mr. gljiva
- rank11

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 97 times
Dredd-a sam odgledao treći put danas u tri dana
volim kad prenesu stripovski doživljaj u film,a boljeg glumca od urbana za tu ulogu ni nema...pogledaš usporedbu stalone i ovo, wtf??
Meat grinder samo takav,a kad Dredd kaže reload, tek ste tada najebali!
Meat grinder samo takav,a kad Dredd kaže reload, tek ste tada najebali!
skuliran do jajc