Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Post Postao/la Red »

OO dečki odlični naslovi, imam povratak u prošlost hahah :thumbsup:

još jedna odlična Thief: The Dark Project

slika

i Blood

slika

isto pitanje :thumbsup:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Ninti
Moderator
Moderator
Has thanked: 510 times
Been thanked: 409 times

Post Postao/la Ninti »

E ovo me vratilo u 90te :D Jao trebali bi posebnu temu otvorit.. :D

Duke Nukem 3D
slika

Tekken tag
slika

Ovo je bilo neko gađanje pataka neznam više kak se zvala igrica :ymdevil:
slika

Isto pitanje :cheesy:
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
mr. gljiva
rank11
rank11
Has thanked: 37 times
Been thanked: 97 times

Post Postao/la mr. gljiva »

Death Rally
slika

Grand Theft Auto
slika

Golden Axe za koju nisam ni znao kak se zove,ali se igrala na starim aparatima na žetone u videoteci :ymdevil: naravno,motoričke sposobnosti šestogodišnjaka su bile poprilično nerazvijene tako da je level 3-4 bio maksimum :D
slika

joššš! :D
skuliran do jajc :thumbsup:
Fig
rank9
rank9
Has thanked: 48 times
Been thanked: 112 times

Post Postao/la Fig »

Hrpetina koje ste već naveli pa da spomenem neke koje ne vidim, tipa meni naj rpg Planescape Torment, bolji od Diabla i Fallouta koju su mi vrh. Inače u Plenskejpu ima toliko čitanja teskta, da ispadne preko 800,000 riječi, a priča je neopisiva i širokoumna dok igra individualna. Svakako bacite oko ako niste...
slika

Warcraft 1 & 2 koja mi je bila prva igra a igrah je kao klinac kod starog na poslu
slika

Starcraft of kors
slika

legendarni Mortal Kombat 4 uz šifre za fatality
slika

Captain Claw
slika

Unreal Tournament 1999
slika

samo ovo pada na pamet od nenavedenog jer i danas zaigram, a ostalog ima previše, posebno na plejki1 :D
samo vi vrtite dalje...
Svilaja

Post Postao/la Svilaja »

Captain claw - ZAKON! Planescape sam oduvijek mislio probat al nikad nisam iz nekog razloga. A bas trazim neki RPG za igrat.

Mislim da se svi sjećaju Jazz Jackrabbita
slika[media]link[/media]slika

jos neke..
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

Pošto smo zapeli za igrice iz prošlosti i prežvakali temu, ajmo dalje na pitanja...

Kad si shvatio/la da te zanima i/ili privlači magična strana prirode? :ymsmug:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Tain
rank6
rank6
Has thanked: 65 times
Been thanked: 51 time

Post Postao/la Tain »

Neznam baš točno, od malena sam bio znatiželjan kad bi se razbolio pa upao u neka delirična stanja, ili se budio u polu snu i tako. čim je došao internet i hrpa informacija svi putovi su vodili tu gdje sam sad.

od iskon chata do grupa hr.alt.drugs, pa growery, shroomery, vutra, sve do jedne jedine i najbolje THE MAJKE.

predobro pitanje, možda zaslužuje svoj topic, pa nek ostane isto:

Kad si shvatio/la da te zanima i/ili privlači magična strana prirode? :-?
I love not man the less, but nature more.
sinnerman
rank6
rank6
Has thanked: 52 times
Been thanked: 71 time

Post Postao/la sinnerman »

A zapravo, odgovor bi bio, da sam od najranijeg djetinjstva prirodu smatrao magičnom, možda su priče i bajke koje su mi roditelji pričali, učinili moj pogled na prirodu magičnim... :x Priroda je sva magična... a magija koja je u pitanju, je zapravo magija "izmjenjenog stanja svjesti". =;
A za takvu magiju sam se valjda počeo zanimati sa prvim cuckanjem pive sa 13-14 godina. Kada bih rekao da se ta "magična" strana odnosi samo na prirodu bilo bi krivo, jer doći do izmjenjenog stanja svjesti može se i sa sintetičkim... :cheesy:
Ali na kraju krajeva ipak je iza svega magija prirode... jer utjecaj "magičnog" je moguć radi prirode moga tjela... Magija nije u supstanci već u njezinom utjecaju na mene, a ja sam priroda.... :mushroom:
Mislim da sam previše "odlepršao" sa ovim odgovorom....
Tako mnogo ljudi poznam koji vole doći do izmjenjenog stanja svjesti, pijući, no ne smatraju to magičnim, a ja smatram.
Dok nedavno nisam uspio na svoj način pojmiti što je to "izmjenjeno stanje svjesti" i koliko je to "magično".... i koliko zapravo ta magija leži u nama samima....

Koliko ste sigurni u sebe, svoje stavove, svoja razmišljanja i u svoj životni put? :-?
Omne nimium, quamvis optimum, naturae inimicum est.
Frenzy
rank6
rank6
Has thanked: 17 times
Been thanked: 31 time

Post Postao/la Frenzy »

Kao osoba koja dosta razmišlja i rijetko kad stavi mozak u neki silent mode, moram reći kako sam dosta siguran u svoja razmišljanja i stavove. Međutim, to su stvari koje se mogu mijenjati s prolaskom vremena. Svaki dan možeš naletiti na nešto što ti može promijeniti mišljenje koje uzgajaš i njeguješ već godinama. Sušta količina informacija kojom trenutno možemo baratati u par klikova mišem potvrđuje tu teoriju. Siguran u sebe, ne znam, znam što mi leži i u kojim se vodama snalazim, ali da imam previše samopouzdanja baš i ne. A životni put... to je grdo pitanje. Definitivno sam siguran u kojem se pravcu želim kretati i imam okvirnu ideju cilja kojeg jednog dana želim postići, ali sredstva i način na koji ću to postići su nejasna i nepredvidiva ako mene pitaš.

Koje su točno kvalitete koje tražite u ljudima s kojima planirate graditi nekakav odnos (prijateljski, seksualan, oboje)?
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
Zeleni Palac
rank4
rank4
Has thanked: 5 times
Been thanked: 27 times

Post Postao/la Zeleni Palac »

Pa da se tu nabrojat milju osobina, al posto idealna osoba ne postoji, zadovoljavam se s onim sto imam. Profil osoba s kojima se druzim je poprilicno razlicit, nekad i sa potpuno razlicitim stavovima.
Bitno je da se slazemo na dosta tocaka, da se ima teme za razgovor, razumjevanje za tudje probleme. Tolerancija. I u prijateljskom i u ljubavnom aspektu je i dosta vazna ona "kemija". Koja ne mora uvjek bit objasniva. :p

Jeste li clan neke organizirane religije, i u kojoj mjeri stujete taj nauk?
So let them say we can't do better. They are the rules that we can break.
Odgovori