A zapravo, odgovor bi bio, da sam od najranijeg djetinjstva prirodu smatrao magičnom, možda su priče i bajke koje su mi roditelji pričali, učinili moj pogled na prirodu magičnim...

Priroda je sva magična... a magija koja je u pitanju, je zapravo magija "izmjenjenog stanja svjesti".
A za takvu magiju sam se valjda počeo zanimati sa prvim cuckanjem pive sa 13-14 godina. Kada bih rekao da se ta "magična" strana odnosi samo na prirodu bilo bi krivo, jer doći do izmjenjenog stanja svjesti može se i sa sintetičkim...
Ali na kraju krajeva ipak je iza svega magija prirode... jer utjecaj "magičnog" je moguć radi prirode moga tjela... Magija nije u supstanci već u njezinom utjecaju na mene, a ja sam priroda....
Mislim da sam previše "odlepršao" sa ovim odgovorom....
Tako mnogo ljudi poznam koji vole doći do izmjenjenog stanja svjesti, pijući, no ne smatraju to magičnim, a ja smatram.
Dok nedavno nisam uspio na svoj način pojmiti što je to "izmjenjeno stanje svjesti" i koliko je to "magično".... i koliko zapravo ta magija leži u nama samima....
Koliko ste sigurni u sebe, svoje stavove, svoja razmišljanja i u svoj životni put?