O ovome s upuhivanjem zraka u vodu sam već razmišljao, čini mi se kao jednostavan filter bez puno zezancije... Čak i ne znam da li je potrebno stavljati alkohola, mislim da se to dosta troši jer isparava... Znam da peseki imaju to upuhivanje zraka u zdjelice da im se voda ne pokvari...
Nego da ne serem previše, nego da nešto konkretno dodam na ovu temu, evo još jedne ideje kako sigurno zaustaviti te bakterije i gljivice...
Može se u samu posudu u koju se upuhuje zrak staviti malo srebra (u kojem god obliku, prsten, štangica i sl.)... Srebro je inače antiseptik i ubija gljivice, bakterije i viruse jako efikasno, ne baš sve, ali većinu... Srebro inače kad je uronjeno u vodu zna oksidirati na površini, ali to se lako skine tako da se to srebro obriše u papir ili krpu...
Ako išta znači, moja prabaka je u mlijeko stavljala jedan srebrnjak da se mlijeko ne ukiseli i djelovalo je

Da još nadodam čisto srebro nije nimalo škodno čovjeku, dokazali su to kad su ispitivali koloidno srebro...
Profesionalni gljivari inače koriste još i ultrazvuk za stvaranje magle, evo primjera kako to radi:
[media]link[/media]
eh, da, Veseljko, pazi kakve ćeš zidove imati u toj prostoriji da ti se ne bi plijesan napravila na njima... Plastika je najbolja... Možda neki ormari od plastike ili nešto takvo...
Sretno s uzgojem!