Nisam se dugo javio iako tu i tamo dođem na forum škicnuti ostale dnevnike i vidjet kako kome napreduje, svi ste mi za sad super, svima svaka čast i što je jako pozitivno vidim neke nove članove jako zagrijane za naučit how to grow.
Nego, evo Mary Jane se još jednom baca na posao, znači opet imam THAI spore kao i u prvom grow. Ovaj put ću izmjenit neke stvari i težiti ka boljim rezultatima. Prvi grow je bio da vidim kako to sve u praksi funkcionira i da steknem bar malo iskustva.
Sad kad su mi neke stvari puno jasnije potrudit ću se da budu što bolji rezultati.
Print nisam naručivao s neta, imam štelu pa sam ovako dobio(HVALA)
Trenutno imam u kontenjeru 3 teglice s raži, inokulaciju sam obavio 7.3.2012, danas im je točno 9-ti dan, na jednoj teglici prvi znakovi su se pokazali več 4-ti dan, danas je ta teglica više od 50% kolonizirana, dok ove druge dvije idu malo slabije, temp je 27°C a tjedan dana sam ih držao na 30°C
Čekam da teglica br.1 bude gotova pa da mogu dalje, sve imam od opreme osim perlita ali imam zemlje iako se dvoumim ovaj put bi baš htio s perlitom, i kejsing cu radit raž/verm
Toliko iskustva a opet imam pitanje
Uvijek započmem posao u krivo vrijeme i neki qurac me ograničava, po mojim proračunima taman kad budem čekao pinanje morat ću napustit stan i vratit se doma za Uskrs, šta bi bilo i koliko mi je pametno kad bi stavio jednu ili ako budeu sve 3 teglice kolonizirane u zamrzivač? Koliko tako dugo mogu stajati? Pa onda nakon Uskrsa nastavim dalje...
Toliko od mene za sad, budem javio kad budu teglice gotove pa kad bude bilo shroomsa stavim slike.
Have a nice day