Last minute pitanja
- Beyond Le Fov
- rank14

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 1459 times
Re: Last minute pitanja
ma ok je i vilica prebrisana alkoholom. A ako želiš kejsati jackal onda odi u zoo centar i kupi si kokosov treset za reptile ako već nemoš nać vermikulit. ...pročitaj neki od gajdova kako dalje sad...
-
jackal83
- rank3

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 5 times
Beyond je napisao/la:ma ok je i vilica prebrisana alkoholom. A ako želiš kejsati jackal onda odi u zoo centar i kupi si kokosov treset za reptile ako već nemoš nać vermikulit. ...pročitaj neki od gajdova kako dalje sad...
ma problem je sto nemam gdje kupit nista nigdje ovdje kod mene,ni u vrtnom centru ni u pet shopu ni polj ljekarnam,,,,jednostavno nema, neznam bili mjeso sa zemljom
Ja sam osoba sa dijagnozom shizofrenije poremecaja osobnosti,Ovo navodim radi toga, posto zbog moje dijagnoze nemogu odgovarat za svoje upise,na internet forumima SVE VRSTE,koji su vecinom produkt mog alter ega(koji se naziva"jackal83"
- Beyond Le Fov
- rank14

a možeš, da, onda ti je zemlja jedina ok opcija, samo zemlju treba dobro sterilizirati.
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Ali mislim da bi bilo onda pametno da u zemlju dodas slame, gipsa, jos ako imas i konjski izmet, super, jer nemoj da ocekujes lepu berbu gljiva samo sa zemljom, mislim da ako si se vec do sada mucio i toliko paznje posvetio da sve bude u redu ne bi bilo ok da imas mali urod.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Beyond Le Fov
- rank14

polako, za prvi put će mu dat sasvim ok urod ako napravi kako treba, hranjiva ima u zrnju, s vremenom će ići bolje komplicirati supstrat ako će htjet.
- Mary Jane.
- rank9

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 39 times
Pokušaj sa zemljom, dobro manijak kaže ubaci još nećeg da dobiješ finiju/bolju berbu, ali nebi ti bilo loše za početak samo s zemljom tako sam ja napravio prvi grov i bio sam zadovoljan.
Bolje tako nego da se sad tu jebeš i nećeš krenut još mjesec dana dok s zemljom si za mjesec gotov, treba ti najobičnija zemlja za cvijeće, ima je za kupit na svakom ćošku, i napraviš si male paketiće i staviš zemlju u alu foliju i sve u pečnicu na 220 stupnjeva/ 45min/1h i ostaviš 24h da se ohladi, sutradan je spremna za korištenje, napravi tako i bit ćeš zadovoljan sigurno a drugi puta se malo više potrudiš i nešto drugačije.
Bolje tako nego da se sad tu jebeš i nećeš krenut još mjesec dana dok s zemljom si za mjesec gotov, treba ti najobičnija zemlja za cvijeće, ima je za kupit na svakom ćošku, i napraviš si male paketiće i staviš zemlju u alu foliju i sve u pečnicu na 220 stupnjeva/ 45min/1h i ostaviš 24h da se ohladi, sutradan je spremna za korištenje, napravi tako i bit ćeš zadovoljan sigurno a drugi puta se malo više potrudiš i nešto drugačije.
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
-
dr.manijak
- rank14

Nema sta da komplikuje, samo nek ubaci 2-3 sake gipsa u zemlju pre nego je ubaci u rernu. 
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Samo malo, koja je poanta pečenja zemlje ako kasnije u nju staviš nesterilnu vodu punu svega i svačega? To bi bilo idealno dodati u zemlju vode do optimalnog kapaciteta, napunit u tegle, sterilizirat u expres loncu kao da se radi sa zrnjem i onda koristiti.
I nije nikako dobro u kejsing dodavati gnoj, slamu ili bilo što hranjivo jer će se jako lako kontaminirat, to se dodaje samo u substrat koji se potpuno kolonizira.
I nije nikako dobro u kejsing dodavati gnoj, slamu ili bilo što hranjivo jer će se jako lako kontaminirat, to se dodaje samo u substrat koji se potpuno kolonizira.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
dr.manijak
- rank14

Ako doda slamu ili balegu neka ostavi 100% da se kol.
A mislim da ako bi samo gips dodao to ne bi imalo uticaja da li ce da se zaraziti, a svakako bi bio kvalitetniji kejsing.
A mislim da ako bi samo gips dodao to ne bi imalo uticaja da li ce da se zaraziti, a svakako bi bio kvalitetniji kejsing.
o Boze jackal, pa rekao sam ti da cu ti poslati malo verma, imam 100 l, morao sam kupiti toliko jer manje nisam nasao, a onim papcima u tera-cemu vec nisam htio dati 25 kn + dostava za 3 litre... sada imam i kokosa, pa ti i to posaljemjackal83 je napisao/la: ma problem je sto nemam gdje kupit nista nigdje ovdje kod mene,ni u vrtnom centru ni u pet shopu ni polj ljekarnam,,,,jednostavno nema, neznam bili mjeso sa zemljom