[media]link[/media]
Neću pretjerivat sa Toolom jer bi svaki njihov spot morao staviti ovdje. Poznavaoci Toola će znati o čem govorim, stavio sam Sober jer mi je osobno najdraži. Ostali su također čista genijalnost. Adam Jones je pojam i skidam mu kapu u svakom pogledu.
[media]link[/media]
Interpol sam otkrio relativno nedavno, od sve sile bendova koje nam svaki dan plasiraju pod nos osobno mi odskaču i jako ih cijenim. A ovaj spot posjeduje onu vrstu minimalizma koja mi je jako privlačna.
Pink Floyd-High Hopes
Nažalost nisam našao video na youtubeu, tj blokiraju ga za našu divnu zemlju. Floydi su jedni od ikona pojma psihodelija, spot i pjesma savršeno usklađeni, melem za oči i uši. Kvaliteta nije najbolja al dobro da sam i ovo našao.
[media]link[/media]
[media]link[/media]
Ovaj mi uvijek popravi raspoloženje jer je pun boja i muzika je užasno pozitivna i onda još svi oni skaču i rade majmune iz sebe u videu, neprocjenjivo. Dok je Breathe čista suprotnost. Mračan, jeziv i bolesno dobar.
[media]link[/media]
Budimo realni sve u što Trent Reznor uplete svoje prste ispadne genijalno. Pogotovo dio sa Absinthom i bubnjevima u pozadini, jao jao
[media]link[/media]
Neubauteni su mi jedan od najdražih bendova a ovaj spot me uvijek izbezumi jer je izopačen na jedan poseban način.
Zasad toliko od mene. Nadam se da će vam se svidjeti koliko su se i meni