Hvala unapred

Aniruddha je napisao/la:Spremam se za prvi grow i dvoumim se između BRF cakeova i ovog teka https://www.reddit.com/r/shrooms/commen ... kes_broke/ Zanima me mišljenje iskusnih. Da li imate neke primedbe, nešto što biste dodali/oduzeli.. Da li mislite da ovo može da se radi na bilo kojem bulk spawnu ili preporucujete da se isključivo drzim uputstva..
Hvala unapred
Staviš namakati cakeove jedan dan (nije obavezno) i onda ih izribaš sa onim za ribanje sira i onda u plastičnu kutiju slažeš sloj zemlje, sloj kolača itd... Ja sam za prvi put koristio kutiju od 15L i imao sam odlične rezultate.
huana.meri je napisao/la:kao početnik moraš pasterizirat da, kasnije kad skužiš sve malo bolje močeš bez past. širit dalje, na kokos, konjsko....
ekra12 je napisao/la:Staviš namakati cakeove jedan dan (nije obavezno) i onda ih izribaš sa onim za ribanje sira i onda u plastičnu kutiju slažeš sloj zemlje, sloj kolača itd... Ja sam za prvi put koristio kutiju od 15L i imao sam odlične rezultate.
treba li taj sloj zemlje isto pasterizirati/prokuhati prije nego naribani cake stavimo unutra?
ekra12 je napisao/la:huana.meri je napisao/la:kao početnik moraš pasterizirat da, kasnije kad skužiš sve malo bolje močeš bez past. širit dalje, na kokos, konjsko....
Hvala ti! Jos me samo zanima nesto. Mislim raditi sa kukuruzom kokicarem cakeove. Jel ista shema (umakanje u vodu na 24h i poslje gridanje na ribezu za sir)? Pitam jer mi se nekako cini da bi se kukuruz skupa sa micelijima mogao raspasti ako se natapa toliko dugo. Pocetnik sam stvarno pa se nadam da nije glupo pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.