Evo resio sam da prikazem Glove Box koji sam napravio, mozda nekome bude od koristi

Materijal:
1. ClearBox od 30 litara (cena oko 6e);
2. Rukavice obicne gumene (neka bagatela);
3. Silikon Ceresit Neutral CS 26 providan (oko 5e) ovaj silikon ne nagriza karton, mozda bi mogao da prodje i obican silikon ali nisam hteo da rizikujem;
4. Pistolj za silikon (oko 2e);
5. Kartonske hilzna precnika 10cm isecena na dve duzine od 10cm (ove hilzne sluze za namotavanje tepiha, papira i raznih drugih materijala, ja sam je nasao u jednoj stampariji kod mene u ulici, ne bi trebalo da ih je tesko naci).
6. Plasticne vezice 4 kom. (ja sam ih imao ali ih nije tesko naci, automobilske ratkapne se kace sa tim vezicama izmedju ostalog).
Opisacu sto detaljnije postupak posto sam i ja dosta stvari na ovom forumu naucio bas iz detaljnih gajdova, uloadovao sam i tri slike koje bi trebale da kazu vise nego sto reci

Iscrtao sam krug prema precniku hilzne, rupe na plastici sam isekao busilicom, koristio sam neku najminimalniju burgiju (na kutiji je obelezena brojem 2).
Busio sam sve u krug rupice sa otprilike milimetrom razmaka posle sam istom burgijom spojio te rupe u relativno pravilan krug. Progurao sam hilzne, plastiku i hilznu sam spojio silikonom sa obe strane. Potom sam navukao rukavice i pricvrstio sam ih sa po dve plasticne vezice. Eto tako sam ja dobio svoj Glove Box vrlo jednostavno i prilicno jeftino. Ako jos nekog nesto zanima slobodno pitajte. Pozdrav svima vama divnim ljudima na forumu!:)