Lost Theory trance festival (17. - 22. kolovoza, 2011.)

Teme koje padaju u zaborav al nemamo srca izbrisat... ne još!
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 2006
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Zahvalio/a: 346 puta
Prim. zahvala: 1098 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Beyond Le Fov » 23.08.2011, 14:28

Dekoracije gibsona su bile samo oko dj pulta na mainu, imam jednu sliku s moba al se slabo vidi. A drugdje ništa posebno od dekoracija nije bilo.

slika

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika
Proximus
rank6
Postovi: 214
Pridružen/a: 06.02.2011, 16:11
Zahvalio/a: 9 puta
Prim. zahvala: 51 put

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Proximus » 23.08.2011, 14:34

Eat static je svirao dj set, 2 dana poslije live, i dan poslije toga chill set.

Na lajvu sam bio najvise, odnosno cijeli sam poslusao i predobro je bilo, vrlo vrlo plesno, i u eat static stilu, izvanzemaljski inspirirano. Lik je inace lud ko puska i predobro ga je gledat dok svira a kamoli slusat.

slika

Fest je za prvu godinu bio stvarno preodlican. Dosao sam tek u petak al mi je super bilo, pogotovo subota ujutro uz Dimension 5 i onog Anubisa poslije njih koji je pustao predivnu gou 3 i pol sata.

Zvuk odlican, WC-i cisti i mirisljavi, redova nema, predivna rjecica koja je vrlo hladna i osvjezavajuca, prezakon psy floor. I case i tanjuir i pribor za jelo su svi od razgradivih materijala.

Sto se mjuze tice, chill mjuza mi je bila hit and miss, znao se zalomit neki lijepi tribal ili ambient chill al bilo je i neugodnijih stvari, pogotovo dok spavas u hemoku kod chilla nije bas ugodno kad te neki glitch probudi...
Ali psy floor mi je bio bezboroj puta bolji od Ozore sto se mjuze tice.
Crossover.....um....ne :blinkk:

Jedina veca primjedba je taj crossover floor za koji je bilo najmanje interesa a bio je najglasniji, redovito smetao na chill flooru a ponekad se cuo i do maina. I u kampu naravno, cijelu noc. I timetable koji je izuzetno slampavo rijesen, naime bio je nepoznat do samog festivala na licu mejsta, a i onda se vrlo cesto mijenjao. Ostalo sve super, makar malo vise zaklona od sunca u okolici psy floora nebi bilo na odmet.

Prica se da su organizatori zadovoljni i da je plejs iznajmljen za iducih 5 godina...

[thumbnail]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318841_2287958514954_1128666539_32756255_3334327_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316061_2287944754610_1128666539_32756197_2507913_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314240_2287946154645_1128666539_32756208_5630760_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312753_2287946874663_1128666539_32756211_2650640_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293447_2287947754685_1128666539_32756214_5018641_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307715_2287947954690_1128666539_32756215_6016706_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312775_2287948474703_1128666539_32756218_7193685_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299363_2287948554705_1128666539_32756219_5990319_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307366_2287949234722_1128666539_32756221_7113513_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305067_2287949714734_1128666539_32756224_7703950_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307903_2287950074743_1128666539_32756226_5436071_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307680_2287950234747_1128666539_32756227_2470605_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/317562_2287953314824_1128666539_32756229_7337015_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/304356_2287953474828_1128666539_32756230_5960011_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223796_2287953594831_1128666539_32756231_6542843_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/313809_2287953794836_1128666539_32756232_1387930_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296132_2287954114844_1128666539_32756234_7861375_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292082_2287955034867_1128666539_32756240_8011867_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302948_2287956354900_1128666539_32756247_8161332_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311904_2287956754910_1128666539_32756248_7559955_n.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314246_2287957714934_1128666539_32756252_3883493_n.jpg[/thumbnail]
Zadnja izmjena: Proximus, dana/u 24.08.2011, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
In The Clouds
rank4
Postovi: 104
Pridružen/a: 08.08.2011, 12:23
Zahvalio/a: 8 puta
Prim. zahvala: 6 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la In The Clouds » 23.08.2011, 18:14

Super su fotke ;)
Life is good...
Avatar
Frenzy
rank7
Postovi: 254
Pridružen/a: 21.03.2010, 16:57
Zahvalio/a: 17 puta
Prim. zahvala: 30 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Frenzy » 23.08.2011, 22:16

Očito sam krivo pokopčao nešto, mislio sam da će Gibson dekorirati cijeli prostor, no dobro nije to ni toliko bitno. Koliko vidim iz fotki nije bilo loše uređeno, pogotovo kad je pala noć. A za Eat Static Proximuse nemam kaj za reć, nisam vidio uživo tako da ti vjerujem na riječ ali čim su iz Ozric Tentaclesa zna se da bude grdo :P Vidim da su feedbackovi relativno pozitivni tak da se do godine možda i ode nikad se ne zna.
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
Avatar
Red
Moderator
Postovi: 4300
Pridružen/a: 06.02.2010, 20:50
Zahvalio/a: 242 puta
Prim. zahvala: 645 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Red » 24.08.2011, 08:12

sada bas citam vase dojmove i zbilja me pali da mozda i ja odem sljedece godine. citala sam o festivalu ali nisam ni planirala otici jer sam znala da ce me ozora financijski iscrpiti do daske.

ALI ako sve bude ok sljedece godine, zasto da ne, pogotovo ako me i privuce koji izvodac. kazete prva godina, onda vjerujem da ce nedostatke srediti do sljedece, da svi budu hepij i zadovoljni.

ideja je divna, da i mi imamo malu ozoru u hrv :ymdevil: kako je bilo sa ilegalom, opet skrivanje pod satorima i stablima? :ymsmug:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Proximus
rank6
Postovi: 214
Pridružen/a: 06.02.2011, 16:11
Zahvalio/a: 9 puta
Prim. zahvala: 51 put

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Proximus » 24.08.2011, 12:53

LT je bas odlicna alternativa Ozori ako se nema para.

Sto se zezalica tice, situacija katastrofa prema ozori. Policije ima, navodno su ih par copili na pocetku s pljugama, a tijekom festivala je bilo prilicno tesko naci ista osim acida, makar je bilo al je ponuda bila jako slaba. Ljudi su se prestrasili malo. Makar ja sam policiju vidio mozda dvaput, al kazu da ima civilke isto, doduse samo predvecer. Ekipa ne pljuga bas na otvorenom iako je bilo ljudi koji su kurili na flooru i iz rjecicu....

Al odlicna zabava bez obzira na to, ja sam 95% festivala proveo potpuno trijezan i odlicno mi je bilo.
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
Proximus
rank6
Postovi: 214
Pridružen/a: 06.02.2011, 16:11
Zahvalio/a: 9 puta
Prim. zahvala: 51 put

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Proximus » 24.08.2011, 18:40

evo sto sam od Dimension 5 uhvatio :x

http://www.youtube.com/watch?v=fQlNIQTrJIU
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 2006
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Zahvalio/a: 346 puta
Prim. zahvala: 1098 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Beyond Le Fov » 24.08.2011, 19:57

ovo mislim da je bilo closing ceremony na čilu, ugodna tribe atmosfera, bilo odličnog bubnjanja i sound healinga sa didgevima, gongovima i još ponekim instrumentima

http://www.youtube.com/watch?v=47WtPZt6Few

slika
Avatar
Sophia
rank11
Postovi: 475
Pridružen/a: 23.03.2010, 23:13
Zahvalio/a: 70 puta
Prim. zahvala: 99 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la Sophia » 26.08.2011, 12:19

Prox ma bilo je svega,, samo trebaš znat ljude, hehe, belgijanci su imali sveega,a, znam jer su me nudili sa svime i svačime, od skunkova, dropsica<, par vrsi slika, gljiva,, changa,, ma meni je osobno ovaj festival draži od ozore, ozora mi je za zaradu,, uz jeben ćill afkors,, aliono ozora služi nomadima da zarade za druge male fine fetivale poput LT, mene je taj festival upotšpunosti oduševio, i za prvi put bilo je jako malo fejlova,, a i pričala sam sa jednim od organizatora i vele da su i sami svjesni nekih fejlova i da če do godine to promjeniti, +tipa line up!! tuševi etc,, a jbga šta se murije tiče tako je kako je, u hrv, ,, neznam,, ja sam skroz na skrooz oduševljena festivalom,, pogotovo heeling areom, nekak jedva čekam sljed god, da opet idemo, jer kak se čini opet ču imat izložbicu jeeejejejeee, samo če ovaj put bit na čill floru :D ,, a što se sounda tiče ISUSEE BOŽEEE!!!!! jebeš ozoru, kad nema takav sound, ajme koji kristalan zvuk, naakon duugo dugo vremena čagala sam na trens i to baš iz srca je bio ples, zate ono kad plešete, i tak vam je dobro i glazba vam je tak dobra (da naglasim na ovom festivalu nisam ništa konzumirala jer mi se nije dalo, osim tu i tam neki spejs kuki, i tu i tam neki woter pajpič) da nemreš prestat skakutat i smijanje iz srca koliko ti je dobro, a to mi se duugo nije desilo a na ovom festivalu 3 puta!!! JER TAJ ZVUK WOOOW, + ZVUKOTERAPIJE SVAKI DAN!!! preedobro, na čill foru, + doveli su babađija jednog koji je svaki dan prenosio poruke ljubavi i mira, svijesti,,, ma ja sam upotpunosti oduševljena belgijnskim trajbom, ja sam oduševljena sa duhom festivala, baš fini mali ugodan kvalitetan festivalčić,, meni osobno 10puta bolji od ozore , naravno ozora ima mnogo svojih prednosti, ali to je ozora,, i nemože se usporediwat sa lt, ipak su oni došli u drugu državu umjesto kod sebe i napravili festival, što je za svaku pohvalu i planiraju još ako bog da 4 puta :)) u svakom slučaju, moja topla preporuka za sve one koje voile malo mirniju atmosveru, visokokvalitetni soundsitem na svim florovima, LT!!! :)
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Avatar
extranoize
rank10
Postovi: 413
Pridružen/a: 30.03.2010, 18:04
Zahvalio/a: 60 puta
Prim. zahvala: 102 puta

Re: Lost Theory trance festival

PostPostao/la extranoize » 26.08.2011, 14:29

dolazim 2012
B-) :ymparty: :ymparty:
Okali se u Materiji, sine Zemlje, okupaj se u njezinim gorućim slojevima, jer ona je izvor i mladost tvojega života.
Pierre Teilhard de Chardin

Natrag na “Otpad”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.