Stranica: 1/1.

a jesam bedast :) evo me da vas pozdravim

Postano: 06.12.2017, 22:33
Postao/la 314
tko sam?
to znaju oni koji su me upoznali, a novi članovi me možda i upoznaju :)
gdje sam?
živim prekrasan život sa predivnom suprugom i jednom malo gljivom od godinu i par mjeseci :)
a što sam?
kreativna duša koja je još uvijek na putu da usmjeri tu energiju na jednu stvar koja bi objedinila sav moj interes i laganini mi se čini da sam na dobrom putu :)

pa ekipo evo me, dugo me nije bilo, priznam i super je vidjeti da moji postovi još pomažu nekima, isto kako su i meni drugi. zato VELIKO hvala svima :)
nadam se da ste mi dobro, rado bi i čuo kaj ima krasno novoga kod vas....
više nisam u uzgoju gljiva, ali ništa nije odbačeno i znam da budem jednog dana izvadio iz kutije kutiju, obrisao prašinu i uspustio se u poznatu mi divnu avanturu.
Usudim se reći da me baš ta avantura i majka, naravno i svi vi, koja se dogodila baš u pravo vrijeme usmjeravala na putu koji me doveo da fino sagledavam stvari na lakši način i uljepšam si život.
osim kaj mi je energija usmjerena na obitelj, složio sam si malu radionu u kojoj provodim vrijeme i trošim kreativnu stranu. kak sam gore spomenul dosta sam tražio u koje vode da se malo više upustim, dal' drvo, željezo, kombinacija, lampe, police, svašta......orgoniti, sve sam probal i mislim da sam našao zanimaciju u kojoj je sve objedinjeno (ali o tome malo više kad ne bude sve samo u glavi)

tolko malo u kratko o meni, htel sam vas posjetiti i pozdraviti :)

pozz staroj ekipi :D