David Icke u Zagrebu 1.04.

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
Avatar
gotta
rank7
Postovi: 276
Pridružen/a: 25.12.2015, 23:35
Zahvalio/a: 41 put
Prim. zahvala: 32 puta

David Icke u Zagrebu 1.04.

PostPostao/la gotta » 26.03.2017, 22:15

Odlično predavanje u Pragu rezultiralo je brzinskom prodajom svih karata u Riminiju i Bukureštu, ulaznice polako odlaze i za Tallin i Amsterdam, a pripremaju se predavanja i za Manchester (14.1.) i Dublin (21.1.). U silnom zaletu, Icke je danas objavio da u narednoj godini dolazi i u Hrvatsku i Srbiju.
Uz dvije navedene države Icke dolazi i u Mađarsku, Njemačku, Island, Švedsku, Slovačku, Francusku, Poljsku, te radi i kanadsku turneju. Kako će mu izaći i najnovija knjiga 'Phantom Self' u hrvatskom izdanju Telediska - ovo će biti idealna prilika za promociju iste, novo gostovanje u emisiji 'Na rubu znanosti' i brojne intervjue...

Organizator za sada raspolaže informacijama da će se predavanje LJUDSKI RODE, USTANI održati u 3 bloka, svaki u trajanju od po 2 sata, uz dvije pauze u trajanju do 30 minuta. Moguće je i duže trajanje pauza i predavanja.

Posjetiteljima će biti omogućen simultani prijevod sa slušalicama.


KUPNJA ULAZNICA
Everything you can imagine is possible. :mushroom:
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU.... :cheesy:
Avatar
Bamakhepa
rank8
Postovi: 328
Pridružen/a: 30.01.2013, 02:03
Zahvalio/a: 52 puta
Prim. zahvala: 74 puta

Re: David Icke u Zagrebu 1.04.

PostPostao/la Bamakhepa » 27.03.2017, 00:08

jeee, najveci suvreeni pojacivac deluzija i paranoja u naivnog, sugestibilnog i neuravnotezenog pucanstva.

Ok, nakon crkve :D
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 2045
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Zahvalio/a: 358 puta
Prim. zahvala: 1143 puta

Re: David Icke u Zagrebu 1.04.

PostPostao/la Beyond Le Fov » 27.03.2017, 10:48

Icke je jedan od rijetkih stabilno probuđenih s mudima da kaže što vidi i slijedi ono što mu se u duhu povezuje, a da nije sabotiran lažnim svjetlom. Jedni od najvećih suvremenih prodavača deluzija na tom polju su bashar i drunvalo melchizedek, imaju velik utjecaj ali prodaju opasne poluistine. Icke je uspio koliko toliko razbiti dualnost i kristalizirati u razum širok opseg skrivene istine iako nema sve kuteve gledišta, no svakako plovi na dubokim strujama i ima jak utjecaj na duh čovjeka, motivacijom da se probudi u svoju autentičnost van umnih projekcija, ali da pazi na zamke.

slika

slika
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
shroomko
rank14
Postovi: 887
Pridružen/a: 16.07.2012, 18:45
Zahvalio/a: 138 puta
Prim. zahvala: 202 puta

Re: David Icke u Zagrebu 1.04.

PostPostao/la shroomko » 27.03.2017, 11:15

Ja bas mislim da je Bashar bolji od Icke-a. Icke mi je previse fokusiran na te teorije zavjere.

Iako nisam toliko profitirao od Daryl Anka, ova knjiga mi je super:

Elan - Your Power on a Plate
https://essassanilibrary.files.wordpres ... -plate.pdf

Elan je kao iz istog planeta kao i Bashar.


Hmm ustvari to je skroz drugi izvor. Sta ti konkretno mislis da je krivo u Basharovim ucenjima?
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 2045
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Zahvalio/a: 358 puta
Prim. zahvala: 1143 puta

Re: David Icke u Zagrebu 1.04.

PostPostao/la Beyond Le Fov » 27.03.2017, 11:55

Icke ti kaže obje krajnosti istine koje je svjestan, u jednakom balansu i bez šminke."Teorije zavjere" je jako detaljno razradio, opisao je zatvor jer zatvor treba osvijestiti, ali je jednako prostora posvetio i duhovnom identitetu čovjeka, samo što je to u drugom planu jer se svima diže kosa na glavi zbog reptila i svi su fokusirani samo na bježanje od svoje i opće dark strane, u krajnost svjetla ili u kompletnu blokadu duhovnog u sebi zbog straha od istine. Ickea cijenim prije svega jer imam skoro identična iskustva i percepciju kao on. U početku nisam znao što je krivo s basharom, izvana se činilo sve uredu ali iznutra me nešto agresivno rezalo. Kad sam ga krenuo proučavati iznutra, iza i iznad, počeli su napadaji ali vidio sam što je trebalo vidjeti da mi bude jasan unutarnji osjećaj.

Lažno svjetlo skriva zatvor i kaže ti da se samo fokusiraš u krajnost svoje umne utopije pozitive, da se ne trebaš zamarati s problemima na zemlji ili vlastitim jer postoji beskonačan broj realnosti s beskonačno verzija zemlje i samo se trebaš šifnuti u realnost po svojoj želji, pobjeći, to je najveći i najopasniji bullšit, zasljepljenje ega, prelazak iz jedne fejk umne krajnosti u drugu. To je ravno noju koji zakopa glavu u pijesak mantrajući da je u svojoj nekoj drugačijoj realnosti. Od problema se ne može pobjeći i svi smo u istoj kaši tu na zemlji koju transformiramo. Svaki kutak realnosti treba osvijestiti, pogotovo one kuteve koje ti netko kaže da se s njima ne zamaraš ili da nisu tvoj problem. Lažno svjetlo ti kaže da je tvoj lažni ego, tvoja maska sam Bog i da samo trebaš ikorištavati čitavu zemlju i svemir pokušavajući zadovoljiti svoju masku, pritom u toj hipnozi ni neznaš što se događa u pozadini sa tvojom energijom, netko ju iskorištava. A maska za koju misliš da si ti zapravo uopće nisi ti nego zanosne sile s kojima se poistovjećuješ i koje te iskorištavaju. To se dešava i s prerano i prenaglo probuđenim ljudima, oni su mala djeca u tom novom stanju svijesti, ne znaju voziti i onda sile voze njih. Uostalom svatko će sam sebe iz mreže izvaditi jer će prije ili kasnije skontati da je u ropstvu i da to ne želi, ali uvijek treba upozoriti na opasnost.

tu sam još pojasnio: viewtopic.php?f=37&p=48940#p48940
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.

Natrag na “Događanja i festivali”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.